Gözler o tarihte: Eskişehirspor 3 puanı alabilecek mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gözler o tarihte: Eskişehirspor 3 puanı alabilecek mi?
A
a

Eskişehirspor, Pazar günü sahasında Karadeniz Ereğli Belediyespor'u konuk edecek. Bu kritik maçı final olarak gören her iki takım da 3 puan için ter dökecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Pazar günü sahasında ağırlayacağı Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor, kritik maçı final niteliğinde görüyor. Ligi, Alaplı’nın üzerinde bitirmeyi hedefleyen Eflatun Beyazlılar 3 puan için gelecek. Eskişehirspor ise final olarak gördüğü bu maçı kazanıp umutlarını sürdürmek istiyor. 

Tek düşünce 3 puan

Pazar günü taraftarı önünde Karadeniz Ereğli Belediyespor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Kırmızı Şimşekler, şampiyonluk ihtimalini zora soksa da son ana kadar yarışın içinde kalmayı hedefliyor. Teknik Direktör Önder Karaveli, Pazar günü oynanacak olan mücadelede iyi futbol oynayıp sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. 

Rakibin iddiası sürüyor

Eskişehirspor’un Pazar günü sahasında ağırlayacağı Karadeniz Ereğli Belediyespor son haftalarda forma yakaladı. Zonguldak temsilcisi son 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Zonguldak temsilcisi zirveden 10 puan geride olmasına rağmen iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Alaplı Belediyespor’un önünde ligi önde tamamlamayı hedefleyen Ereğli Belediyespor, Play-Out maçı oynanamamak istiyor. 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aziz aktay 6 Nisan 2024 12:39

İyi giden takımı bozdunuz 9 tane transfer demek takım değişti demek. 2,3 takviye anlaşılırda 9 transfer takımı bozar gelenler gidenlerden iyi olsa bile. Yazık oldu eş eş e bu sene umutlanmıstık. Az da olsa umudumuz var bu sene 3 lige çıkmazsak bir daha hayal olur

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi