İsmail Candemir: Cumhur ittifakında kriz aramak...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İsmail Candemir: Cumhur ittifakında kriz aramak...
A
a

Yerel seçimler sonrası ‘Cumhur ittifakında kriz’ iddiaları gündeme gelmeye başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İddialara ilişkin partisinin grup toplantısında ‘Cumhur ittifakı sonuna kadar var olacaktır’ derken, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir de, ‘Cumhur ittifakında kriz aramak havanda su dövmekten başka bir şey değildir’ ifadelerine yer verdi.

Sütiş Eskişehir
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, yürüyüş yaptığı video sonrası Cumhur İttifakı ile ilgili çıkan iddialar hakkında, herhangi bir sorun olmadığının altını çizdi.
Bahçeli  ‘Cumhur İttifakı’nda kriz’ iddialarına net yanıt verdi, ‘Cumhur ittifakı sonuna kadar var olacaktır’ ifadelerini kullandı. Yaşanan gelişmelere ilişkin MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir de değerlendirmelerde bulundu. Cumhur ittifakının sağlam temeller üzerine kurulduğunu hatırlatan Candemir, ‘Cumhur ittifakında kriz aramak havanda su dövmekten başka bir şey değildir’ dedi. Candemir, “Cumhur ittifakı birlikteliğinin temelleri çok daha sağlam olduğu için bazı kesimler tarafından sabote edilmek isteniyor. Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi sokakta kurulmuş, vatan millet için kurulmuş bir ittifaktır. Burada al-ver pazarlıklar değil ilkeler üzerine kurulmuş bir ittifaktır. Bizim önceliğimiz devlettir, millettir, bağımsızlıktır, ülkemizin geleceğidir. Biliyorsunuz cumhur ittifakının fikir babası da Sayın Genel Başkanımızdır. Biz bugüne kadar AK Parti ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ittifakta herhangi bir pazarlığın tarafı olmadık. Bizim önceliklerimiz belli, sağlam temeller üzerine oturmuştur. İttifakta kriz aramak havanda su dövmekten başka bir şey değildir” ifadelerine yer verdi.
 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi