Eskişehirspor bu mucizeyi bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu mucizeyi bekliyor
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk şansını kaybetmiş olsa da lig ikinciliği için mücadeleyi sürdürüyor. Kırmızı Şimşekler'in kalan 2 maçı kazanması ve rakiplerinin puan kaybetmesi gerekiyor

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de artık şampiyonluk ihtimali kalmayan ancak lig ikinciliğini hedefleyen Es Es’in işi bir hayli zor. Kırmızı Şimşekler, kalan 2 haftayı kayıpsız geçecek ve rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyecek. 

Umut ışığı

Matematiksel olarak Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk ihtimali kalmayan Eskişehirspor artık lig ikinciliği için mücadele edecek. Sezon başında yayınlanan statüde gruplarında sadece birinci olacak ekiplerin şampiyon olacağı belirtilmişti. Ancak son aylarda lig ikincileri içinde play-off oynama ihtimali olduğu konuşulmaya başlandı. Bu söylentiler, birçok gruptaki yöneticiler ve futbolcular tarafından dillendirilirken Es Es’te ufak da olsa bir umut doğdu.

İş bir hayli zor

Art arda alınan puan kayıpları yüzünden Eskişehirspor lig sıralamasında 4’üncü sıraya kadar geriledi. Es Es’in önceliği lig ikinciliği için Polatlı Belediyespor’un şampiyon olması. Polatlı ikili averajda Es Es’ten üstün. Siyah Kırmızılı ekip Alaplı’nın son iki haftada takılmasını isteyecek. Ayrıca, Ankara TKİ ile son hafta deplasmanda karşılaşacak olan Eskişehirspor’un bu tabloda işinin bir hayli zor olduğu gözleniyor. 

Çilimi yaralı gelecek

Eskişehirspor’un 5 Mayıs Pazar günü sahasında konuk edeceği Çilimli Belediyespor, Eskişehir’e yaralı gelecek. Ligin 24’üncü haftasında Es Es’in lig sıralamasındaki rakibi Alaplı Belediyespor’a konuk olan Düzce temsilcisi rakibi karşısında varlık gösteremedi. Alaplı karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Çilimli, ikinci yarıda da rakibinin gollerine engel olamadı ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. 
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi