Eskişehirspor'dan başkanlara özel çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan başkanlara özel çağrı!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği yerel seçimin ardından açıklamada bulundu. Taraftarlar adına açıklama yapan Murat Diri, “Eskişehirspor bu seçim yarışında kazananlarından oldu. Eskişehirsporumuzun aday olan tüm liderlerin vaatleri arasında yer alması bizleri mutlu etmiştir. Başkan seçilen herkesi tebrik ediyoruz ve maça davet ediyoruz” dedi. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor kazananlar arasında

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri “Eskişehirsporumuzun da bu seçim yarışının kazananlarından olduğuna inanıyoruz. Yıllardır unutulan ve gereken ilgiyi, desteği göremeyen Anadolu Yıldızı Eskişehirsporumuzun aday olan tüm liderlerin vaatleri arasında yer alması bizleri mutlu etmiştir. Uzun yıllardır yalnızlığımıza karşı verdiğimiz bu mücadelenin duyulmasını sağladığımıza inanıyoruz. Eskişehirspor’un nerede olursa olsun göz ardı edilemeyeceğini göstermiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sesimizi duydukları için tüm adaylara ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. 

Seçim atmosferi heyecanlandırdı

Adaylara teşekkür eden Diri, “Tabi bu yarışta; camiamıza şampiyonluk yaşatan ve en son şampiyonluğumuzu onunla yaşadığımız, kulübümüze ve taraftarımıza her dönem desteğini esirgemediği gibi bu sezonda esirgemeyen Efsane başkanlarımızdan Nebi Hatipoğlu’nun da aday olması doğal olarak bizleri ve seçim atmosferini ayrıca heyecanlandırdı. Göstermiş olduğu çaba ve her zaman her yerde Es Es söylemleri dolayısıyla kendisine teşekkürü borç biliriz” dedi. 

Seçilenleri tebrik ediyoruz

Seçilmişleri tebrik eden Diri, “Vatandaşlarımızın teveccühleriyle Büyükşehir Belediye Başkanımız seçilen sayın Ayşe Ünlüce ve yeniden vatandaşlarımızın desteğini alarak seçilen Odunpazarı Belediye Başkanımız sayın Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanımız sayın Ahmet Ataç’ı tribünümüz ve Eskişehirspor taraftarları adına tebrik ediyoruz. Ayrıca tüm ilçe belediye başkanlarımızı kutlarız. Meclis üyesi seçilen eski başkanlarımızdan Mehmet Şimşek’in de belediye meclislerinde Eskişehirsporumuzun en gür sesi olacağına inanıyoruz” dedi. 

Başkanları maça davet ediyoruz

Herkesi maça davet eden Diri, “Şehrimizin tüm ileri gelenlerinin ve özellikle seçilmişlerimizin en büyük özelliğinin Eskişehirsporlu olmasını her zaman savunacağız. Şehrimizde ilkokulda sınıf başkanı bile olan bir evladımızın bu şanlı armanın sevdalısı olması için mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bu bağlamda hafta sonu oynayacağımız Ereğli maçında tüm başkanlarımızı ve tüm şehrimizi şampiyonluk yolunda kenetlenmek için Maraton tribününe omuz omuza olmaya ve hep birlikte Es Es diye haykırmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ibrahim 5 Nisan 2024 08:07

murat diri düne kadar akp peşinde koşuyordun yağmur nerede tarlayı orayamı taşıyorsun sevgili başkanın mavişle bir gidin ikinizde taraftarıda küstürdünüz

0 1 Cevap Yaz
İsmail köse 4 Nisan 2024 14:09

Eskişehir sporumuzu siyaset arenasından kurtaralım.Başkanların siyasetten çekilmesi isabetli olur.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi