Listenin başında Kazım Kurt var!

Eskişehirspor yönetimi kongre kararı aldı. Yönetimin sezon başında hedefi takımı 3. Lige çıkarmaktı. Başaramadılar…

9 Nisan 2024 09:05
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi kongre kararı aldı. Yönetimin sezon başında hedefi takımı 3. Lige çıkarmaktı. Başaramadılar…
Sürekli futbolcu gönderdiler, olmadı antrenörleri değiştirdiler. Yine olmadı!
Sonuçta yönetimin kendisi de bırakma kararı aldı. Geçmiş yılları hatırlarsınız, başarısız olan başkan ve yöneticiler bir türlü istifa etmiyorlardı.
-Yerimize kim gelecek bir bakalım, diyorlardı…
İstifa olmayınca, kimse göreve talip olmuyordu!
24 Nisan’da kongre kararı alan yönetim umarım bu kez, geçmişte yaşanan hataları yapmaz! “Kimse aday olmuyor” diyerek, göreve devam etmezler…
Kulüp, sahipsiz kalmaz!
Hele seçimlerden önce verilmiş sözler olduğunu hatırlarsa, “sahipsiz kalması mümkün değil”
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sahip çıkacaklar listesinin ilk sırasında yer alıyor.
Seçimlerden önce son derece net ve açık konuşmuştu:
-5 yılda Süper Lige çıkartırız!
5 olmasın 6-7 yıl olsun! Belediyecilikte son derece başarılı olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Teipebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce Eskişehirspor için gerekli kaynakları mutlaka sağlayacaktır…
24 Nisan kongresi Eskişehirspor için bir dönüm noktası olsun.  Eskişehirspor’un yeniden yükselişe geçmesini sağlayacak olan temeller bu kongrede atılsın!


 

ŞEHİR HASTANESİNE TEŞEKKÜR!

Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, Eskişehirli…
Uzun yıllar Eskişehir’de medya sektöründe görev yaptı. Meslektaşımızdı. Daha sonra akademik çalışmalara yöneldi. Halen Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı görevini sürdürüyor.
Eskişehir’e geldiğinde mutlaka kendisiyle görüşüyor, sohbet ediyoruz. Birkaç gün önce konuştuğumuzda annesinin ameliyat olduğunu söyledi…
Ameliyatın iyi ve başarılı geçmesine sevindik. Annesi Eskişehir Şehir Hastanesinde Kadın Doğum bölümünde ameliyat olmuş. Kendisi konuyla ilgili olarak bir şeyler söyledi ve söylediklerini köşemde yayınlamamın mümkün olup olmadığını sordu. Ben de tabii ki sözlerine köşemde yer verebileceğimi söyledim. Sonuçta bunca yıllık dostluğumuz var:
 “Hepimizin ‘Allah düşürmesin; ama eksikliğini de göstermesin’ dediği, hastalığımıza şifa bulduğumuz yerlerdir hastaneler. Mümkün olduğunca gitmekten imtina ile sakındığım mekânlar olsa da gittiğimde hep Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözü gelir aklıma. Zira bizim hekimlerimiz oldukça başarılı işlere imza atıyorlar. Kişisel hekimlik becerilerinin yanı sıra insani yönden de hasta ile kurdukları samimi iletişim, doğru teşhisin konulmasında ve kısa sürede tedavi edilmesinde oldukça belirleyici bir rol oynuyor. Bu sözleri söylememin nedeni, çok kısa süre önce bizzat bunu deneyimlemiş olmamdan ileri geliyor. Annem Nisan ayının ilk günleri Eskişehir Şehir Hastanesinde ameliyat oldu. Hem ameliyatı yapan doktorumuz hem de hastane ile ilgili birkaç noktaya dikkat çekmek istiyorum.
Ameliyatı Opr. Dr. Duygu Kavak gerçekleştirdi. Annemin sağlığına kavuşmasının birincil sebebi doktoru Duygu hanımdır. Annemle yakından ilgilendi. Fazlasıyla özen gösterdi. Annemi psikolojik olarak ameliyata hazırladı. Profesyonel yaklaşımıyla başarılı bir ameliyata imza attı. Ameliyat sonrası da yapıcı konuşma ve yönlendirmeleri ile annemin toparlanmasına katkı sağladı. Böylelikle annem kısa sürede ayaklandı. Bu anlamda doktorumuz Opr. Dr. Duygu Kavak’a çok teşekkür ediyoruz.
Bizim için ameliyat ve anneme bir hasta olarak gösterilen özen elbette çok önemli ve kıymetli. Ama bir o kadar kıymetli olan bir şey daha varsa o da hastanenin Başhekim Vekili Doç. Dr. Mustafa Sungur ve Opr. Dr. Mehmet Erhan Aydın’ın bize gösterdikleri yakın ilgi ve destektir. Hastaneye ilk girdiğimiz günden hastaneden çıktığımız son güne kadar ameliyat öncesi ve sonrası da hep yanımızda olarak desteklerini bizden esirgemediler. Doğrusu bunca yıl şehir dışında yaşayan bir aile olarak hastanede hiç yabancılık çekmedik. Bir dost evini ziyarete gitmişiz gibi, her ihtiyacımıza karşılık bulduk. Gösterdikleri nezaket ve destek için hastane yönetimine, doktorumuza ve hemşirelerimize sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.
Yerinde gördük ve anladık ki Eskişehir Şehir Hastanesi çok başarılı bir yönetime sahip ve alanında isim yapmış başarılı hekimlere ev sahipliği yapıyor. Zira biz buraya Trabzon’dan tavsiye üzerine geldik. Bununla birlikte hastanede çalışan hemşireler, hasta bakıcılar ve temizlik görevlileri de işlerinin gerekliliğini seve seve yerine getiriyorlar. Sonuçta bakımlı, temiz, konforlu, özenli, samimi bir hastane ortamının varlığı dikkat çekiyor. Bir devlet hastanesi olan Eskişehir Şehir Hastanesinde görev yapan amirinden memuruna herkesin toplumsal faydadan yana tavır sergilediğini ve bu düsturda işlerini yaptıklarını görmekten dolayı çok mutlu olduk.
Bir kez daha başarılı yönetimi ile Başhekim Vekili Doç. Dr. Mustafa Sungur’a, başarılı bir ameliyatla annemi derdinden kurtaran Opr. Dr. Duygu Kavak’a, hastanedeki her sorunumuza anında çözüm üreten Opr. Dr. Mehmet Erhan Aydın’a, hemşirelerimiz Emine Yıldız, Nurhayat Yılmaz ve Rabia Erdaş Odabaşı’na çok teşekkür ederiz. Böylesi hastanelerimiz, yöneticilerimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz ve isimsiz kahramanlarımız oldukça hastalarımız güvenli ellerde diye, bizler de rahat ederiz. 

FENOMENLERİN DİKKATİNE!

Reklam Kurulu, internet üzerinden yanıltıcı bilgiler yayımladığı gerekçesiyle "Gıda Dedektifi" hesabının kurucusu Musa Özsoy'a 550 bin 59 lira idari para cezası verilmesini kararlaştırdı.
Sosyal medyada fenomen olmak isteyenler için önemli bir haber…
Sosyal medyada söylediğiniz her cümle, yanıltıcı ve reklam kategorilerine girebilir. Aman dikkat!
 

ÖLÜMÜ HATIRLAYANLAR!

 Osmanlı sultanlarının ve bazı alimlerin başlarındaki kavuklar, kefenlerinden oluşuyordu. Sık sık ölümü hatırlayıp ona göre karar veriyorlardı! Ayrıca öldükleri zaman hemen başlarındaki kefenle defnediliyorlardı.

GÜNÜN SÖZÜ!

Daha çok para kazanıp, daha çok harcıyorlardı. Fakat yüzleri asıktı, yorgun ve keyifsizdiler, gözleri dostça bakmıyordu. -Michael Ende

GÜNÜN KARİKATÜRÜ

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zeki keskin 10 Nisan 2024 02:39

Şehir hastanesi yapılırken demediğini bırakmayanlar utanırmı acaba ?

0 0 Cevap Yaz
Adem sert 10 Nisan 2024 00:45

Valla Kazım kurt bu takıma sahip çıkıp süper lige çıkarsın hayatımda chp ye oy vermedim ama bundan sonra ki hayatımda chp den başka hiç bir partiye oy vermem .Kazım başkan nerede biz orada oluruz. Birde şu çakma yönetim bir an önce kulübü bıraksın artık. Birdaha yaklasmamasina

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi