Göbeğini kaşıyan adamın intikamı

Yıllarca CHP’yi eleştirenler şu cümleyi dillerine dolamıştı: Göbeğini kaşıyan adam!

4 Nisan 2024 10:01
A
a
Sütiş Eskişehir
Yıllarca CHP’yi eleştirenler şu cümleyi dillerine dolamıştı:
-Göbeğini kaşıyan adam!
CHP’li kimi yazar-çizerler, örgüt yöneticileri, hatta milletvekilleri kendilerine oy vermeyen seçmeni küçümsediler, aşağıladılar. Size müstahak dediler…
Seçmene teşekkür etmediler, seçmeni önemsemediler…
Yıllar sonra Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP seçimi kaybetti ve uzun yıllar sonra suçu ilk kez kendinde aradı…
Sihirli bir sözcük kullandı:
-Değişim…
İlk önce değişime kendisinden başladı. Değişmez kongre kaybetmez denilen Kemal Kılıçdaroğlu’nu demokratik yollardan değiştirdi.
Seçmen CHP’nin bu samimiyetini, bu gayretini 2024 yerel seçimlerinde ödüllendirdi.
Şimdi seçimlerden hemen sonra AK Partili yazar-çizerlerler, bazı politikacılar seçim sonrası halkı küçümseyen cümleler kullanmaya başladı…
Tıpkı bir zamanlar CHP’lilerin söylediği cümlelerin benzerlerini söylüyorlar.
Hiç kendilerinde suç aramıyorlar! Halkı suçluyorlar. Sırça köşklerine o kadar kapanmışlar ki, kendi partililerini bile hainlikle suçluyorlar…
AK Parti için sona yaklaşmanın en önemli işaretleri bunlar!
CHP ve AK Parti acısından önümüzdeki dönemde 3 yıllık bir süre var. Bu süre sonunda şehirleri ve ülkeyi kimin nasıl yönettiği önem kazanacak! AK Parti vatandaşın ekonomisini düzeltemezse bir dönem sağın güçlü partileri ANAP, DYP gibi finali yapmış olur!


 

ERDOĞAN’I ANLIYORLAR MI?

 
AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti MYK toplantısında yaptığı konuşmayı kibir abidesi olan milletvekillerinin, il başkanlarının ve yöneticilerinin hepsinin iyi analiz etmeleri gerekiyor.
Erdoğan şu nasihatlarda bulunuyor:
  • Buradan başlayarak; il, ilçe, belde teşkilatlarına, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, hatta bürokrasiye uzanan bir sıkıntıyla karşı karşıyayız. Oysa milletin sinesinden doğmuş bir siyasi partinin en büyük düşmanı vatandaşla arasına duvarlar örmesidir.
  • Hatayı, kusuru, yanlışı millette aramak, bizim geleneğimizde asla yoktur. Biz siyasi hayatımızın hiçbir döneminde böyle bir yola başvurmadık, şimdi de başvurmayacağız.
  • Açık söylüyorum, şahsım dâhil bu masanın etrafında oturan hiçbir arkadaşım, 31 Mart seçim sonuçlarının sorumluluğundan kaçamaz. Başkalarını hesaba çekmeden önce kendimizi hesaba çekeceğiz.
  • Nerede bir eksik, hata, kasıt veya ihanet varsa, üzerine gitmek boynumuzun borcudur. Diğer türlü, Allah korusun, daha büyük felaketlerin, daha sarsıcı kayıpların yaşanmasına mani olamayız.
  • Ya hatalarımızı görerek kendimizi toparlarız ya da güneşi gören buz misali erimeye devam ederiz. Ya başından sonuna kadar işimizi dört dörtlük yaparız ya da çok daha ağır bedeller ödemekten kurtulamayız.
 

BU ROLLERİ KİM OYNAYACAK?
 

Bir izleyici Nihat Hatipoğlu’na şu soruyu yöneltti:
-Oyunculuk yapıyorum, farklı karakterlere girmem caiz mi?
Hatipoğlu’nun yanıtı:
-Fuhuş yapan, yasaklı madde kullanan, dinimizin haram kıldığı hoş olmayan rollerde oynamak doğru değil. Her rolü oynama!
…/…
İyi de bu rolleri kim oynayacak…
Gayri Müslüm oyuncu mu getireceğiz…

CHP NE VERMİŞTİ NE ALDILAR?

31 Mart seçimlerinde…
CHP’nin 15 milletvekili verdiği  DEVA, yüzde 0,33...
CHP’nin 10 milletvekili verdiği Gelecek, yüzde 0,07...
CHP’nin 10 milletvekili verdiği Saadet, yüzde 1,09...
CHP’nin 3 milletvekili verdiği Demokrat, 0,20 oy aldı.
Dört partinin toplamı yüzde 1,69'da kaldı.
 

GÜNÜN SÖZÜ!

-Fazla güven saygıyı azaltır, bayağılık küçümsenmenize yol açar; fazla çaba da sömürülmenize neden olur. Vadideki Zambak, Honore de Balzac

GÜNÜN KARİKATÜRÜ

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi