Eskişehirspor'un hocasına yakışmayacak acemilik: Maçı resmen verdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un hocasına yakışmayacak acemilik: Maçı resmen verdi!
A
a

Eskişehirspor'un şampiyonluk umutları, Ereğli Belediyespor'la 1-1 berabere kalmasıyla büyük darbe aldı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli'nin yaptığı değişiklikler de maçın kaderini belirledi. Yaptığı hamlelerle maçı rakibe hediye etti. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Şampiyonluk umutlarının devam etmesi için Alaplı’nın, Polatlı’yı deplasmanda yenmesi bizim ise Ereğli’yi sahamızda yenmemiz gerekiyordu. Alaplı, son dakikalarda Polatlı’yı 2-1 devirdi, aynı dakikalarda Es Es, Ereğli’nin golüne engel olamadı. Altın tepside sunulan büyük fırsatı ruhsuzlar ordusu değerlendiremedi. 

Karaveli oyunu rakibe verdi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Ereğli Belediyespor maçını rakibe hediye etti. Yaptığı değişiklikler yüzünden takımın bir an da vitesi düştü. Rakip Ereğli golü bulduktan sonra Eskişehirspor adeta kitlendi. Siyah Kırmızılı ekip yapılan değişiklikler yüzünden 15 dakika boyunca bir kez dahi pozisyona giremedi. 

Yönetim istifanın eşiğinde

Sezon boyunca yapılan hatalar silsilesi Eskişehirspor yönetiminin sonunu hazırladı. Camianın sabrı Ereğli Belediyespor maçında taştı. Siyah-Kırmızılı taraftarlar, hep bir ağızdan ‘Yönetim istifa’ diyerek tepkisini gösterdi. Taraftar dakikalarca yönetime tepkiliydi. Maç sonu herhangi bir olay yaşanmaması tek sevindirici olan taraftı.

Formanın ağırlığını kaldıramadılar

Eskişehirsporlu futbolcular, Karadeniz Ereğli Belediyespor ile oynanan maçında hiçbir varlık gösteremedi. Belirli 4-5 futbolcu haricinde oynayan futbolcular vasatı dahi aşamadı. Formanın ağırlığını kaldıramayan ve kalite sorunu yaşayan isimlerin takımda olması Eskişehirspor’u üçüncü sıraya kadar geriletti.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fehmi TONGUL 8 Nisan 2024 22:08

Yazıklar olsun,Yönetime de Teknik kadroya da,Futbolculara da.Şampiyonluk gitti.Şanlı Es Es'i ne hallere düşürdüler.Utanmaz,sıkılmazlar.Hepimizde defolun gidin.

0 1 Cevap Yaz
Tatar 8 Nisan 2024 15:19

Böyle olmaz teknik direktör haftalık olmalı,herhafta başka hoca

0 0 Cevap Yaz
SABRİ DİKER 8 Nisan 2024 12:17

Yap-Boz Oynayarak Takım Olunmaz, Yönetimden Futbolcuya Hiçbirinde Eskişehirspor Ruhu YOK.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi