CHP’li Köksal örnek olsun

Yıllar sonra CHP’ye geçen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, göreve gelir gelmez kolları sıvadı ve ilk iş olarak kentteki sığınmacıların ruhsatsız olarak açtıkları dükkanların kapısına kilit vurdu.

24 Nisan 2024 09:13
A
a
Sütiş Eskişehir
Yıllar sonra CHP’ye geçen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, göreve gelir gelmez kolları sıvadı ve ilk iş olarak kentteki sığınmacıların ruhsatsız olarak açtıkları dükkanların kapısına kilit vurdu.
Şimdi bir önceki belediye başkanı olan AK Partili Mehmet Zeybek’e sorsanız, “Milliyetçiyim” der. Gerçi AK Partililerin hangisine sorsanız sorun, sesleri bile titremeden milliyetçi olduklarını söylüyorlar. Halbuki eskiden kahkahalar atarak “Andımızı yasakladık, Türk Milliyetçiliğini ayaklarımızın altına aldık” diye pek bir övünüyorlardı…
Düşünün ki Türkiye Cumhuriyeti’ni 13 milyon sığınmacı istila etmiş. Şöyle bir örnek vereyim; geçtiğimiz Aralık ayında Yunanistan’ın nüfusu 10 milyon 322 bin 204 olarak açıklanmıştı. Yani Yunanistan gelip ülkemizi işgal etse, bu kadar yabancı gelmezdi. Tebrik ederiz AK Partilileri; gerçekten vazifelerini çok güzel yerine getiriyorlar. Sayelerinde 1922 Yunan işgalinden bile daha büyük bir felaketle karşı karşıyayız… 
Bu sığınmacılar kira fiyatlarının, gıda fiyatlarının artışına neden olmuş. Ucuza çalışıp Türk vatandaşlarının işsiz kalmasına neden olmuş. Üstüne üstlük bir de ruhsatsız dükkanlar açmışlar.
Mafya olup racon kesmelerinden, uyuşturucu dâhil pek çok pisliği de beraberlerinde getirdiklerinden bahsetmiyorum bile. 
CHP’li Burcu Köksal’ı tebrik ediyorum. Gerçek bir milliyetçi nasıl olur göstermiş. Biz Eskişehir’deki belediye başkanlarımızın da Burcu Köksal gibi Tanju Özcan gibi yoldaşlarını örnek almalarını istiyoruz.

Silahları yasaklamak lazım 

Silah kaçakçılarına yönelik Eskişehir dahil 11 ilde düzenlenen operasyonda ele geçirilen silah ve mühimmatların sergisi yapıldı. Sergiye şöyle bir baktığınızda ortalama bir piyade taburunun ihtiyaçlarını karşılayacak kadar silah olduğunu görürsünüz. 
Bana kalırsa Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri de silahlanma. Yasadışı yollarla ülkeye sokulup satılan silahlar bir dert. Bunun yanında basit tezgahlarda silah üretildiğini de görüyoruz. Ayrıca “Kurusıkı” adı altında yasal olarak satılan tabancalar da basit birer tadilatla ateş edebilir hâle getiriliyor.
Son olarak av tüfekleri de yivli silahlardan ayrı bir kanunla satılıyor. Ki bu silahlara erişmek daha kolay. 
Dünyada asayiş olaylarının oransal olarak en az olduğu ülkelerden biri Japonya. Geçen sene 125 milyon nüfusu bulunan ülkede sadece 10 silahlı olay gerçekleşmiş. Bizde günde 20 silahlı olay olsa seviniyoruz. Bana kalırsa şu ateşli silahları toptan yasaklayalım gitsin. Avlanacak olanların da cesareti varsa ok ve yay kullansınlar…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi