BOKİLA GÖREVE HAZIR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BOKİLA GÖREVE HAZIR
A
a

Eskişehirspor’a büyük umutlarla transfer edilen Jeremy Bokila önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Göreve hazır olduğunu söyleyen Kongolu futbolcu takıma katkı sunmak istediğini söyledi.

Mongongu ve Toko’ya sordum
Siyah Kırmızılı ekibe gelmeden önce Toko ve Mongongu’ya Es Es’i sorduğunu söyleyen Bokila, “Süper ligde arkadaşlarım var. Takip ettiğim bir lig. Buraya gelmeden önce Mongongu ve Toka’dan takım hakkında bilgi aldım. Başka kulüpler istemesine rağmen tercihimi Eskişehirspor’dan yana kullandım” dedi.

Sabırsızlanıyorum
Takıma katkı sağlamak için sabırsızlandığını söyleyen golcü futbolcu “Şimdiye kadar üzüldüğüm tek nokta ise şimdiye kadar oynamamam. Buraya elimden geleni yapmak için geldim. Mümkün olan en iyi futbolu oynamak, takımın verdiği mücadeleye katkıda bulunmak ve tekrar ülkemin milli takımında görev almak istiyorum” şeklinde konuştu.

Sıkıntıları atlatacağız
Taraftara da seslenen Bokila şöyle konuştu; “Süper ligi tanıyorum. Takımda yabancılık çekmiyorum. Kısa sürede takıma uyum sağladım. Şimdi forma giyerek takım arkadaşlarımla birlikte saha içinde de uyum yakalamak istiyorum. Ayrıca taraftarlara da teşekkür etmek istiyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz ve taraftar takımın yanında. Önümüzde 14 maç var. Bu sıkıntıları taraftarlarla beraber atlatacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi