Zafer alayına davet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zafer alayına davet
A
a

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili açıklama yaptı. 

Sütiş Eskişehir
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümünde, Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman askerlerin önünde saygıyla eğildiklerini vurgulayan Akmen, “30 Ağustos, işgalci güçlerin ülkemizden kovulduğu, topraklarımızın geri alındığı çok önemli simgesel bir tarihtir. Bu tarihte emperyalist güçlerin Türkiye üzerindeki hain planları yok edilmiş, Türk Milletinin kaderi değişmiştir” dedi.

“İÇ VE DIŞ TEHDİTLER DEVAM EDİYOR”
Aradan geçen 94 yılın sonunda büyük bir üzüntüyle Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına dönük iç ve dış tehditler devam ettiğini gözlemlediklerini anlatan Akmen, “15 Temmuz darbe girişimi, iç tehdidin ne kadar büyük bir boyutta olduğunu ortaya koymuştur. Bu kapsamda, ordumuzu yıpratmak, itibarsızlaştırmak amacıyla yürütülen sistematik çabalar, halkımızın desteğiyle boşa çıkarılmıştır. Yaşanan üzücü olaylardan sonra askeri eğitim ve ordunun yeniden yapılandırılması ile ilgili alınan kararlar ise geleceğe dönük kaygıları arttırmaktadır. Diğer yandan terör saldırıları devam etmekte, asker, polis, sivil can kayıplarımız günden güne artmaktadır. Bu kapsamda, ülkemizin savunması için yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu.

ZAFER ALAYINA DAVET
Zafer bayramının 94. yıl dönümünde tüm bu olumsuz koşullara karşın, geleceği tehdit eden sorunları aşma azim ve kararlılığında olduklarını ifade eden Akmen, 30 Ağustos Salı günü 19:00’da, Adalar Atatürk Caddesi girişinde “Zafer Alayının” başlayacağını ve duyarlı tüm Eskişehirlileri davet ettiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi