Yunusemre 1 puana razı 1-1

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yunusemre 1 puana razı 1-1
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Yunusemrespor dün sahasında Çekmeköy ile karşı karşıya geldi.

Sütiş Eskişehir
Hakem kararlarının damga vurduğu karşılaşmada temsilcimiz 1-0 geriye düşse de penaltıdan bulduğu golle durumu eşitledi ve 1 puana razı oldu.

Skandal gol
Ligde mütevazi bir kadroyla mücadele eden küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefleyen YUnusemrespor dün sahasında İstanbul ekibi Çekmeköy Belediye Alemdağ ile karşı karşıya geldi. Maçın 29’uncu dakikasında Çekmeceköy’den bir oyuncu ile Yunusemresporlu Mücahit hava topunda çarpıştı ve her iki oyuncuda yere yığıldı. Hakem Fehim Kısırlıoğlu oyunu devam ettirdi ve Çekmeceköy devamında Sefa’nın kendi kalesine attığı golle öne geçti.

Penaltıdan golü buldu
Tartışmalı golle geriye düşen temsilcimiz dengeyi sağlamak için ataklarını sıklaştırdı. Maçın 36’ncı dakikasında ceza sahası içinde yapılan müdahale sonrasında Furkan yere düştü ve temsilcimiz penaltı kazandı. Topun başına geçen Musa Bangura meşin yuvarlığı filelere yolladı ve eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı 1-1 sona ererken, ikinci yarıda 52’de Cihat kırmızı kart gördü Çekmeceköy 10 kişi kaldı. Başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi