Yunus timlerinden kaçamadılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yunus timlerinden kaçamadılar
A
a

Eskişehir’de tartıştıkları şahsı bıçakladığı iddia edilen 3 şüpheli, olay yerine yakın bulunan Yunus ve Güven Timleri tarafından yakalandı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde 4 kişi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma aniden büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Onur K., tanımadığı 3 kişi tarafından bıçaklandı. Kavga seslerini duyan Yunus ve Güven Timleri, olayın gerçekleştiği yere yöneldiğinde, Onur K.’yı bıçakladığı iddia edilen 3 şüpheli yaklaşık 10 metre kaçtıktan sonra ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Olaya müdahale eden ekipler, yaralanan Onur K. için 112 Acil Servis ekibi çağırırken, şüpheliler kelepçelenerek ekip aracına bindirildi.

İlk müdahaleyi olay yerinden geçen bir doktor yaptı
Öte yandan belden aşağısından bıçaklanan ve aşırı kan kaybeden Onur K.’ya, sağlık ekipleri gelene kadar çevreden geçen bir doktor müdahale etti. Ambulans ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Onur K.’nın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi