YENİ STAT ÇİMLENİYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç YENİ STAT ÇİMLENİYOR
A
a

Eskişehir'de inşası tamamlanmak üzere olan 35 bin kişilik yeni stadın çim serme işlemine başlandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
            MEZUNİYET COŞKUSU SÜRÜYOR

Çalışmaları izlemek için stada gelen PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemden bu yana inşaatla yakından ilgilendiğini söyledi.
 

Projenin her aşamasını takip ettiğini dile getiren Ünal, sıfır hata ile yapılan tesisin, Türkiye'nin en güzel statları arasında yer alacağını kaydetti.


 

Ünal, yüklenici firmanın bu sene 1 Ağustos'ta stadı teslim edeceğini aktararak, şöyle konuştu:

"Stadı bize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da açılışa davet edeceğiz. Umuyorum ki, ilk maçlarımızı yeni stadımızda oynayacağız. Artık çimlerimiz döşenmeye başlandı. Yeni stattaki ilk yılımızda şampiyon olmak istiyoruz. Eskişehirspor takımı bir kazaya uğradı, küme düştü ama inşallah yeniden çıkacağız. Bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var."
 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy da yaptığı açıklamada, çim serme işleminin bir hafta süreceğini kaydederek, "Stadın yeni sezona yetişmesini planlıyoruz. Koltuk yerleştirme işlemleri devam ediyor. İnşaata 33 bin seyirci sayısıyla başladık ama koltuk montajı yapıldığında yaklaşık 35 bin seyirci kapasitesi olacak. İnşallah yeni sezonda stadımız dolacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi