VE ÜNAL ÇALIŞMALARA BAŞLADI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç VE ÜNAL ÇALIŞMALARA BAŞLADI
A
a

4 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan kongrede başkan adaylığı için adı geçen Halil Ünal çalışmalara başladı.

Sütiş Eskişehir
Eski başkan geçtiğimiz gün İstanbul’a giderek TFF’ye bir ziyaret gerçekleştirdiği öğrenildi.

Başkanlığı hedefliyor
Çok zor günlerden geçen Eskişehirspor’da artık gözler 4 Haziran’da yapılacak olan kongreye çevrildi. Kongreye 10 gün kala başkanlık adaylığı için henüz hiç kimse resmi olarak göreve talip olmadı. Ancak adaylık konusunda ilk sıralarda ismi geçen Halil Ünal’ın çalışmalara başladığı öğrenildi. 22 Haziran 2013’te başkanlık koltuğunu Mesut Hoşcan’a kaptıran Ünal’ın 4 Haziran’da tekrar bu koltuğa oturmayı hedeflediği öğrenildi.

TFF ile görüştü
Eski başkan Halil Ünal’ın geçtiğimiz gün İstanbul’a giderek çalışmalara başlandığı öğrenildi. Kulübün maddi anlamdaki yükümlülüklerini öğrenmek için bizzat Türkiye Futbol Federasyonu’na giden Ünal’ın ayrıca İstanbul’da birçok iş adamıyla görüşmeler yaptığı belirtildi. Ünal’ın önümüzdeki günlerde delegelerle görüşmeye başlayacağı ve resmi olarak başkanlık adaylığını açıklaması bekleniyor.

 
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bilun Emir 26 Mayıs 2016 19:23

Bir Eskisehirli olarak Eskisehir spor 'un yarari icin tekrar basaridan basariya kosan Es Es gorebilmemiz icin sizden baskasi baskan olarak dusunulemez. Eskisehir 'li olarak Eskisehir Spor'a yakisan tek baskan sizsiniz. Her zaman yaninizdayiz. Sevgiler

0 0 Cevap Yaz
Kıymet Ergülen 26 Mayıs 2016 11:58

Kolay gelsin Halil Ünal

0 0 Cevap Yaz
Cafer kilinc 25 Mayıs 2016 12:49

Çok iyi olur

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi