Vali Çelik tebrik etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Çelik tebrik etti
A
a

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Odunpazarı İlçesi Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu yönetici ve öğrencilerini hazırlamış oldukları “Teorem Matematik Dergisi” dergisi hakkında bilgi almak üzere makamında kabul etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ziyarette dergi ekibini temsilen 8. sınıf öğrencileri Onur Can ve Enes Bakacak ve matematik öğretmenleri Murat Dolu rehberliğinde hazırladıkları “Teorem Matematik Dergisi” hakkında, Eskişehir Valisi Azmi Çelik'e bilgi vererek dergilerinin 2. sayısını takdim ettiler. Bu davette, Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu Müdürü Oktay Turinay ve Matematik Öğretmeni Murat Dolu, dergi ekibinin yanında yer aldılar. 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Eskişehir Valisi Azmi Çelik; beğenilerini ifade ederek, okul müdürü ve matematik öğretmenini tebrik etti ve “Teorem Matematik Dergisi”nin içeriği ve hazırlanış süreci ile ilgili sorular sordu. Çelik, öğrencilere gelecekte hangi mesleği yapmak istediklerini sorduktan sonra, çeşitli tavsiyelerde bulundu, okulun eğitim bölgesindeki başarı durumunu, fiziki ve sosyal durumu hakkında da bilgiler aldı. Öğrencilere hediye takdim eden Eskişehir Valisi Azmi Çelik, öğrenci ve öğretmenleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra onları kapıda uğurladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi