TÜFAD’DAN İFTAR PROGRAMI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TÜFAD’DAN İFTAR PROGRAMI
A
a

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi (TÜFAD) tarafından düzenlenen ikinci iftar programında spor gazetecilerine plaket verildi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Etkinliğe, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Aydın Begiter, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz, antrenörler, yerel basın temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

"ZORLUKLARLA GÜNÜMÜZE KADAR GELDİK"
Davetlilerin oruçlarını açmasının ardından konuşan TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Bingöl, katılımcıları antrenörlerin öneminden bahsetti. Dernek olarak büyük zorluklarla mücadele ettiklerini dile getiren Bingöl, bu zorluklarla günümüze kadar geldiklerini söyledi. Bingöl, “Eskişehir’de 1988’den beri antrenörlerimiz tarafından kurulan TÜFAD bir bayrak yarışı şekilde bugüne kadar geldi. Tüm spor faaliyetlerimizi takip ederek insanlarla buluşturan basın mensubu arkadaşlara plaketlerimiz olacak. Soframızı paylaşmaya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer konuşmacı TÜFAD Genel Başkanı Dilber, Eskişehirspor’un Süper Lig'den düşmesinin herkes gibi kendisini de üzdüğünü söyleyerek, takımın verilecek desteklerle bir an önce bir üst lige çıkması gerektiğini dile getirdi.

Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Begiter, yaptığı kısa konuşmada TÜFAD’ın düzenlediği iftardan ötürü bir araya geldikleri için TÜFAD’a teşekkür ederek çalışmalarda başarılar diledi. Begiter, Eskişehirspor’un zor günlerinin geçeceğine inandığını ifade etti.

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ise, bugün düzenlen iftar ile oluşan birlik ve beraberliğin sezon sonuna kadar devam etmesini dileyerek şöyle konuştu: 
“Eskişehir Yunus Emre’nin doğduğu şehir. Dolayısıyla sevgi, kardeşlik ve dostluğun her daim olduğu bir şehir. Önümüzdeki sezonda inşallah spor kulüplerimizin de başarılı şekilde ilimizi temsil edeceğine inanıyoruz.”

"BU SÜREÇTE HERKESİ DESTEĞE DAVET EDİYORUZ"
Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz da, dün teknik direktörlerini belirlediklerini dile getirerek, lige uygun yeni bir oluşumu ortaya koyduklarını belirtti. Şahbaz, “Dünden itibaren artık her şeyimiz hazır. Kimi nerede nasıl alacağımız başkanımız biliyor ve takip ediyor. Bayramdan sonra yeni sezona çalışmalarımız devam edecek. Bizim 10 aylık bir sürecimiz var. Bu süreçte Eskişehirspor’un layık olduğu yere tekrar dönmesi için çaba göstereceğiz. Bu çabayı gösterirken siz değerli antrenörlerin de her zaman olduğu gibi bugün de görmeyi umuyoruz. Bu süreçte herkesi desteğe davet ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yerel basında spora emek vermiş gazetecilere plaket takdim edildi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi