TRANSFERDE DÜĞMEYE BASILDI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TRANSFERDE DÜĞMEYE BASILDI
A
a

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Eskişehir Basket transferde düğmeye bastı...

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı ekip adı sır gibi saklanan İtalya 1. Lig ekiplerinden bir pivot ve guard ile ilgileniyor. Transferleri bizzat başkan Sinan Özeçoğlu ve Koç Bred Greenberg yürütüyor.

Özeçoğlu kararlı
Eskişehir Basket’te Başkan Sinan Özeçoğlu takımı Play-Off’a taşımak ve Süper Lig’e çıkmak için yoğun bir uğraş veriyor. Özeçoğlu, kadroyu güçlendirmek için transferde düğmeye bastı. Fırat Töz ve Gökhan Yazıcıoğlu’nun ardından Eskişehir Basket, bir pivot ve birde guard oyuncusu almak için kolları sıvadı. Transferi ise bizzat Başkan Sinan Özeçoğlu ile koç Bred Greenberg yürütüyor. 

Pivot ve Guard geliyor
Transfer arayışlarına uzun süredir devam eden Eskişehir Basket pivot ve guard pozisyonlarında oynayan iki isim için girişimlerini sürdürüyor. Adı sır gibi saklanan bu iki isim içinde büyük uğraşlar veriliyor. Özellikle pivot mevkisinde oynayan basketbolcunun İtalya Serie A Basketbol Ligi’nde oynadığı ve yıldız bir ismin olduğu gelen bilgiler arasında. Guard transferinde ise Eskişehir Basket’in büyük yol kat ettiği öğrenildi. 

Transfer sezonu devam ediyor
Basketbol 1. Ligi’nde transfer dönemini devam ediyor. 24 Ocak’ta başlayan ara transfer dönemi 18 Mart’ta sona erecek. Ligdeki statü gereği temsilcimiz artık Türk basketbolcu kadrosuna katamayacak. Ayrıca yine statü gereği maç kadrosuna sadece 2 yabancı dahil edilebiliyor. Ancak temsilcimiz kadrosunu genişletmek ve forma rekabet oluşması için 2 yabancı transferi daha yapmayı planlıyor. 

Hazırlıklar sürüyor
Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Eskişehir Basket transferde bir yandan hareketli saatler yaşanırken bir yandan da Adanaspor maçı hazırlıkları sürüyor. 13 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’de sahasında konuk Adana’yı konuk edecek olan temsilcimiz dişli rakibini yenerek taraftarını sevindirmek istiyor. Zorlu maç için temsilcimizde sıkı bir antrenman yoğunluğu yaşanıyor.

ES TV canlı yayınlayacak
Geçtiğimiz hafta Finalspor’u deplasmanda devirerek mağlubiyet serisine son veren temsilcimiz Eskişehir Basket gözünü 13 Şubatta oynayacağı Adanaspor maçına çevirdi. Temsilcimizin oynayacağı zorlu mücadele her zaman olduğu gibi ES TV ekranlarında olacak. Eskişehir Basket’in iç saha maçlarını canlı olarak basketbolseverlere izleten ES TV, Adanaspor maçının izleyicileriyle buluşturacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi