SÜPER LİG’E GİDİYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç SÜPER LİG’E GİDİYOR
A
a

Eskişehirspor’dan sezon başında ayrılan Vedat Muriqi, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne transfer olmaya hazırlanıyor.

Sütiş Eskişehir
Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ile Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav bir araya gelerek Vedat konusunda görüşme yaptılar. Her iki kulüp yöneticilerinin teklifleri arasında önemli bir fark olmadığı ve pazartesi günü transferin netleşebileceği öğrenildi. Vedat bu sezon 17 gol atma başarısı gösterdi.
 
Yılmaz Vural gitti
Alanyaspor’a Play Off finalinde boyun eğen Adana Demirspor yeni teknik direktör arayışlarına başladığı iddia edildi. Daha önce Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü “Yılmaz hoca Süper Lig’e takımı çıkarmayı başarır ise onunla devam ederiz” derken bu hedefin tutmaması ardından Yılmaz Vural ile yolların ayrılacağı belirtildi. Önümüzdeki günlerde Adana Demirspor’da yeni hoca arayışlarının başlaması bekleniyor.
 
Balıkesir’de ayrılıklar başladı
P.T.T 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da Yago, Ragıp, Berat, Kerim, Yiğit ve Tadic ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan teknik direktör Reha Erginer’in de Balıkesir defterini kapatacağı yönünde duyumlar artmaya başladı. Erginer’in yeni sezonda Balıkesirspor’u çalıştırma ihtimali oldukça yüksek.
 
Malatya hoca arayışlarında
Teknik Direktör İrfan Buz ile yolları ayıran Yeni Malatyaspor’da yeni hoca arayışları tüm hızıyla sürüyor. En kısa sürede hoca sorununu gidererek yeni sezon hazırlıklarına başlamayı amaçlayan Güneydoğu Anadolu bölgesi ekibi öncelikli olarak yeni bir yerli hoca ile anlaşmayı hedefliyor. Kulübün Genel Sekreteri Erdal Gündüz, camianın büyüklüğüne yakışır bir teknik adamla anlaşmayı hedeflediklerini söyledi.

 
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi