ŞÜKRÜ NAZLI: SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ŞÜKRÜ NAZLI: SÖZ VERDİK YAPIYORUZ
A
a

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, seçim öncesi verilen tüm vaatlerin büyük bir hızla yerine getirildiğini ve getirilmeye de devam edildiğini ifade etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Nazlı, düzenlediği basın toplantısında, yürütülen faaliyetlerle ilgili basın mensuplarına bilgiler aktardı.

"Yeni dönemde büyük bir uyum ve birliktelik var" diyen Milletvekili Şükrü Nazlı, "Kütahya tarihinde hiç böyle bir şans elde edilmemişti. Milletvekilleriyle teşkilat arasında büyük bir uyum var. Milletvekilleriyle belediyeler, il genel meclisi ve diğer kuruluşlarla büyük bir yum var ve ortak çalışmalar yürütülüyor. Ortak bir akılla Kütahya için ne yapılması gerekiyorsa o yapılıyor. Bu uyumun çok güzel sonuçlarını da görüyoruz. Kütahyaspor 3. lige çıktı. Bundan uyumun da katkısı var. Gelen tüm talepleri yerinde görüp, ona göre çalışma yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Başkanımız Kütahya milletvekilleriyle bir istişare toplantısı yaptı. Kütahya ile ilgili tüm çalışmaları milletvekilleriyle birlikte katip ediyoruz. Bir bakana gidileceğinde dördümüz birlikte gidiyoruz. Herhangi bir bir bölge değil, tüm Kütahya'yı ele alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kütahya'da 2 yıl içerisinde bir çok kamu binasının yenileceğini dile getiren Şükrü Nazlı, "Eskişehir-Kütahya-Antalya Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesi tamamlandı ve önümüzdeki yıl ihale edilip çalışmalara başlanacak. Kütahya AFAD hizmet binası, DPÜ İlahiyat Fakültesi hizmet binası, Ahmet Yakupoğlu Müzesi, Müftülük hizmet binası, Kur'an Eğitim Merkezi hizmet binası, Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü hizmet binası, Meteroloji İl Müdürlüğü hizmet binası, valilik hizmet binası, Tapu ve Kadastro hizmet binası, Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası, belediye hizmet binası ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmet binası ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yapılıyor ve yapılacak. 2 yıl içinde tüm hizmet binaları yenilenmiş olacak inşallah. Bu binalar görsel olarak da şehircilik adına değer katacak mimaride" diye konuştu. 
Milletvekili Nazlı, Kütahya kamuoyuna bölünmüş yol çalışmaları, Zafer OSB için yerli otomobil fizibilite çalışları, çinicilik ve porselen sektörü ile ilgili yeni müjdeler de verdi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi