SEZONU ESKİŞEHİRSPOR İLE KAPATTI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç SEZONU ESKİŞEHİRSPOR İLE KAPATTI
A
a

Beşiktaş'ta futbol oynadığı dönemde 'Deli İbrahim' olarak anılan İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın sıkıntılı dönemdeki takımın başına Süper Lig deneyimi olmayan birisini getirmesini 'delilik' olarak nitelendirdi.

Sütiş Eskişehir
İbrahim Üzülmez sezonun son maçında Ankara'da karşılaştıkları ve küme düşen Eskişehirspor'un taraftarına saygı duyduğunu söyledi. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki maçta coşkulu Eskişehirspor taraftarının takımına sahip çıktığını gördüklerini belirten Üzülmez, "Bazen insan çok üzülüyor. Yanlış yönetilmeler ve oyuncu transferleri, istikrarsız tablolar, takımları bu noktaya kadar getiriyor" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nun yeni stadına ilk kez gördüğünü ancak potansiyel olmasına karşın ekonomik sıkıntıların takımları geriye götürdüğüne vurgu yapan Üzülmez, Mesut Bakkal ile çıkış yakalayan Medicana Sivasspor'un ise önceki dönemde kaybettiği puanlar nedeniyle lige veda ettiğini dile getirdi.

MİLLİ TAKIM YORUMU
Genç teknik adam, Fatih Terim yönetimindeki A Milli Futbol takımının Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda önemli işler yapacağını, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Volkan Şen, Cenk Tosun gibi oyuncuların bu turnuvada ön plana çıkacağını ifade etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi