Sevgilimin Ailesiyle Buluşurken, Aile Tanışmasında Ne Giyilir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sevgilimin Ailesiyle Buluşurken, Aile Tanışmasında Ne Giyilir?
A
a

Partnerinizin ailesiyle ilk kez tanışmak heyecan verici olabilir ama aynı zamanda sinir bozucu da olabilir, özellikle konu ne giyeceğinize karar vermeye geldiğinde. Herkes kişisel tarzına sadık kalarak iyi bir ilk izlenim bırakmak ister. Bu kılavuz size sevgilinizin, nişanlınızın, kız arkadaşınızın veya erkek arkadaşınızın ailesiyle tanışırken ne giymeniz (ve ne giymemeniz) konusunda bazı ipuçları sağlayacaktır.

Sütiş Eskişehir

Aile Tanışmasında Nasıl Giyinilir?


Uygun giyinin: Duruma göre uygun giyinin. Eğer gündelik bir toplantıysa, güzel bir gömlek veya bluz ve bir kot pantolon veya rahat bir pantolon tercih edebilirsiniz. Daha resmi etkinlikler için bir elbise veya takım elbise uygundur.
Kültür ve geleneklere saygılı olun: Partnerinizin ailesi sizden farklı bir kökenden geliyorsa, onların kültür ve geleneklerine saygılı olmanız önemlidir. Etkinliğe uygun kıyafetleri araştırın ve ona göre giyinin.
Rahat giyinin: Güzel görünmek önemli olsa da, giydiğiniz şeyin içinde kendinizi rahat hissetmeniz de önemlidir. Rahatsızsanız, bu vücut dilinize yansır ve ilk izleniminizi olumsuz etkileyebilir.
Kişisel tarzınıza sadık kalın: Uygun giyinmek önemli olsa da kişisel tarzınıza sadık kalmak da önemlidir. Kendinizi rahat ve güvende hissettiğiniz bir şey giyin.
Uygun şekilde aksesuar kullanın: Aksesuarlarla aşırıya kaçmayın. Basit ve şık tutun.

Ale Tanışmasında Neler Giyilmez?

Teninizi çok fazla göstermeyin: Konu teninizi göstermek olduğunda dikkatli olmak her zaman daha iyidir. Çok açık veya dar olan herhangi bir şeyden kaçının.
Çok gösterişli bir şey giymeyin: Çok gösterişli veya dikkat çekici kıyafetlerden kaçının. İyi bir izlenim bırakmak istiyorsunuz ancak olumsuz yönde çok fazla dikkat çekmek istemiyorsanız buna dikkat edin.
Çok gündelik bir şey giymeyin: Herkesin bu şekilde giyindiği gündelik bir toplantı olmadığı sürece, eşofman altı veya spor ayakkabı gibi çok gündelik bir şey giymekten kaçının.
Çok resmi bir şey giymeyin: Uygun şekilde giyinmek önemli olsa da, çok resmi bir şey giyerek bunu abartmayın. Çok çabalıyormuş gibi görünmek istemezsiniz.
Rahatsız edici hiçbir şey giymeyin: Partnerinizin ailesini rahatsız edebilecek siyasi veya dini kıyafetler gibi rahatsız edici veya tartışmalı herhangi bir şey giymekten kaçının.

Partnerinizin ailesiyle ilk kez tanışmak sinir bozucu olabilir, ancak bu yapılması ve yapılmaması gerekenleri takip etmek iyi bir ilk izlenim bırakmanıza yardımcı olabilir. Uygun şekilde giyinin, kültüre ve geleneklere saygılı olun, rahat giyinin, kişisel tarzınıza sadık kalın ve uygun şekilde aksesuar kullanın. Çok fazla teninizi göstermekten, çok gösterişli veya çok gündelik bir şey giymekten, çok resmi ve saldırgan bir şey giymekten kaçının. Unutmayın, amaç kendiniz olmak ve iyi bir izlenim bırakmaktır, yanlış sebeplerle öne çıkmamak. İyi şanlar!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi