Selka Eskişehir Hentbol'da Süper Lig sevinci

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Selka Eskişehir Hentbol'da Süper Lig sevinci
A
a

Selka Eskişehir Hentbol, sezonun bitimine 3 hafta kala 1. Lig'de şampiyonluğu garantileyerek, gelecek sezon Süper Lig'de yer alma hakkı kazandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir'de bir otelde basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Mert Kaya, 2016'da kurulan takımlarının aynı sezon şampiyonluğa ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ligin bitimine 3 hafta olmasına rağmen şampiyonluğu garantilediklerini belirten Kaya, "Federasyonla görüşmelerimiz tamamlandı. Şampiyonluğumuz garanti olduğu için taraftarımızla kupayı kaldırmak istediğimizi ilettik. Sağ olsunlar uygun gördüler. Bu hafta evimizde oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında kupamızı alacağız. Destek veren herkese kulübüm adına teşekkür ediyorum." dedi.

 

"Umarım basketbol ve futbolda da Süper Lig'e çıkarız"

Mert Kaya, 1. Lig serüveninin zorlu ve yorucu geçtiğini dile getirerek, "Takım olarak zorlu bir mücadeleyle şampiyonluğu elde ettik. Bu başarının arkasında yoğun çalışmalar ve emek var. Hedefimiz Süper Lig'de de başarılar elde etmek." diye konuştu.

Bu sezon kentin futbol ve basketbol takımlarının da istikrarlı bir performans sergilediğini anlatan Kaya, şunları kaydetti:

"Umarım hentbol takımımız gibi basketbol ve futbolda da Süper Lig'e çıkarız. Sevincimizi katlarız. 2 Nisan Pazar günü evimizde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Maçın ardından kupamızı taraftarımızla kaldırmak istiyoruz. Seyircilerimize çekilişlerle hediyelerimizi vereceğiz. Bu vesileyle herkesi salona bekliyoruz." 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi