Ahmet Ataç 15 02 2024

Sana Şampiyonluk yakışır ES ES'im

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sana Şampiyonluk yakışır ES ES'im
A
a

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmada 2 puan toplayabilen Eskişehirspor kötü gidişatına Ümraniye karşısında son vermek istiyor.

Sütiş Eskişehir
Şimşekler son haftalarda çıkış yakalayan rakibini yenerek zirveye tekrar yükselmeyi hedefliyor.

Moral arıyor

Şanlıurfaspor beraberliğinin ardından sahasında Manisaspor’a boyun eğen ve son olarak Elazığspor’dan beraberlikle dönene Eskişehirspor gözünü Ümraniyespor’a çevirdi. Kırmızı Şimşekler yarın oynayacağı karşılaşmada mutlak galibiyet istiyor. Zirve yarışından kopmamak adına Şimşekler bu maçı kazanarak moral kazanmayı hedefliyor.

Denizli galibiyet istiyor

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ilk kez Es Es taraftarının önüne yarın çıkacak. Siyah Kırmızılı takımın başında galibiyet hedefleyen Denizli taraftarı evine mutlu göndermek istiyor. Denizli hafta içinde yaptığı açıklamada büyük bir heyecanla bu karşılaşmayı beklediğini söylemişti.

Kritik maçlar var

TFF 1. Lig’de 22’nci haftada zirvede yer alan rakipler birbirinden kritik maçlar oynayacak. Göztepe bugün sahasında Manisaspor’u konuk edecek. Sivasspor ise yarın son haftalarda çıkış arayan Gaziantep BŞB ile kozlarını paylaşacak. Lider Yeni Malatyaspor ise sahasında Altınordu’yu konuk edecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi