SADECE GÖKHAN KALDI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç SADECE GÖKHAN KALDI
A
a

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan temsilcimiz Eskişehir Basket kadrosunu tamamen yeniledi.

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı ekip 12 kişilik kadrodan 11 oyuncuyu gönderirken sadece Gökhan Yazıcıoğlu’nu takımda tuttu. Geçtiğimiz sezon transfer edilen ve kısa sürede takıma uyum sağlayarak başarılı performans sergileyen Gökhan Yazıoğlu, yeni sezonda Eskişehir Basket’in en önemli kozu olacak.
 
Petkim de transferde hızlı
Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Aliağa Petkim Spor, Eskişehir Basket ile transferlerde dikkat çekiyor. Bu sezon Süper Lig’den düşen Aliağa Petkim toparlanıp bir an önce tekrar Süper Lig’e çıkmak istiyor. İzmir ekibin,  Önder Külçebaş (Rönesans TED Ankara Kolejliler), Murat Kaya (Sakarya BŞB), Ulaş Peker (Mamak Belediye DSİ), Sercan Ergin (Denizli Basket) ile imzalayan PETKİM ikinci dalgada da Polat Kaya (Acıbadem Üniversitesi), Melih Yıldız (Sakarya BŞB) ve Burak Erol'u (Denizli Basket) kadrosuna kattı.
 
İstanbulspor rakip olacak
Türkiye Basketbol Ligi’nden çekilen Torku Konyaspor’un yerine İstanbulspor Beylikdüzü mücadele edecek. Basketbolda tüm faaliyetlerini durduğunu federasyona bildiren Konyaspor’un yerine TB2L’den İstanbulspor Beylikdüzü’nü davet edildi. İstanbul ekibi de bu daveti geri çevirmedi. Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2016-17 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) Torku Konyaspor Basketbol yerine İstanbulspor Beylikdüzü yer alacaktır.”
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi