PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü
A
a

PTT'nin 176'ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, gün içindeki 176 sıra nolu müşterisine 1 gramlık altın hediye etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, kurumun 176. yılı dolayısıyla kuruluş gününde hizmet verdiği 176. müşterisini 1 gramlı altınla ödüllendirdi. PTT Başmüdürlüğünden bugün 176 sıra numarasıyla hizmet alan Aytekin Serin, sürpriz hediyesini Eskişehir PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer'den aldı.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 176 yıllık birikim ve deneyimiyle geçmişten geleceğe köprü kurduklarını söyledi.

Türkiye genelinde 4 bin 500'ü aşkın işyeri ve 40 bini aşkın personel ile hizmet verdiklerini belirten Gencer, şunları söyledi:

"Posta, kargo kurye ve PTT Bank hizmetlerimizin yanı sıra e-PTT AVM, PTT KEP, Elektronik imza gibi elektronik ticaret alanlarında da hizmetlerimiz devam ediyor. Biz çalışanlar olarak devraldığımız yüksek sorumlulukla şirketimizi daha da üst seviyelere taşımak ve bizden sonraki nesillere daha iyi bir PTT bırakmak için özveriyle çalışmamız gerektiği bilincini taşıyoruz. 176'ncı yılını kutladığımız şirketimizin yıl dönümünün ülkemize, milletimize ve üstün görev anlayışıyla çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

PTT'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla altın kazanan Aytekin Serin ise "Kapıdan içeriye girdim. Numara aldıktan sonra PTT çalışanları benim 176'ncı kişi olduğumu söylediler. Burada çalışan arkadaşlar bugün PTT'nin 176'ncı kuruluş yıldönümü olduğunu söyleyince çok şaşırdım. Bundan dolayı çok memnun oldum, PTT ailesine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi