Pencereden beni öldürecekler diye bağırarak....

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pencereden beni öldürecekler diye bağırarak....
A
a

Eskişehir’de, psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen ve 'Beni öldürecekler’ diye bağırarak evinin penceresinden bütün eşyaları sokağa fırlatan şahıs, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
            Beni öldürecekler diye bağırarak
Mustafa Demir (46) isimli şahıs, İsmail Gaspıralı caddesi Işıklar mahallesinde bulunan bir binanın 3. kattaki ikametinde kendisini salona kilitledi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen şahıs, bir süre sonra salondaki eşyaları sokağa fırlatmaya başladı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri de gelerek güvenlik tedbirler aldı. Eşyaları fırlatmaya devam eden şahsın, attığı bazı malzemeler, çevrede bulunan araçlara da zarar verdi.

Polis ekiplerinin bütün çağrılarına rağmen eşyaları fırlatmaya devam eden Mustafa Demir, ‘Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı tutuyorum, onun bir adamıyla görüşmem lazım’, ‘Vali ile görüşsem de olur’, ‘Beni öldürecekler, mahalledeki hatta binadaki herkes beni öldürmek istiyor’, ‘Evdeki her şey, mutfaktaki şeker bile zehirli’ gibi kelimeler kullanmaya başladı. Bütün eşyaları sokağa döken şahıs, daha sonra kendini kilitlediği salonun penceresinde oturarak beklemeye başladı. Bu sırada olay yerine gelen 3 Özel Harekat Polisi, balyoz yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. Ekipler, şahsı etkisiz hale getirerek aşağıya indirdi. Binaya giren 112 Acil Servis ekipleri ise, evde kalan ve tansiyonu düşüp rahatsızlanan şahsın annesine müdahale etti.

Ekip otosuna binmeden önce gazetecilere konuşan Mustafa Demir, ‘Bütün apartman beni öldürmek istiyor. Ben Cumhurbaşkanı veya bir adamıyla görüşmek istiyorum’ dedi.

Ekip otosuna bindirilen şahıs, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi