ÖZEL GÜNLER BU BALONLARLA RENKLENİYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ÖZEL GÜNLER BU BALONLARLA RENKLENİYOR
A
a

Son dönemlerde düğün, kına, nişan ve sünnet gibi organizasyonda yoğun olarak kullanılan konuşma balonları, Eskişehir’de düğün sezonun başlamasıyla tekrar yoğun talep görmeye başladı.

Sütiş Eskişehir
Son yıllarda insanlar arasında popüler olan konuşma balonları, düğün ve kına organizasyonlarının başlamasıyla yeniden talep görmeye başladı. Birbirinden ilginç yazıların mizah yoluyla aktarılıp, karton üzerine işlenen konuşma balonları, adeta özel günlerin vazgeçilmezi oldu. Balonlarda son yıllarda popüler olmuş, ‘Söyle ona sebastian kınamız var’, ‘Vuru yüze ifadesi sıra bende bitanesi’, ‘Elveda whatsapp’ gibi yazılar alıcıların dikkatini çekiyor.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan bir dükkanda özel günler için parti malzemeleri satan Nesrin Karaman Erkan, konuşma balonlarını artık özel günlerin vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu ifade etti. Karaman, "Düğün sezonu açılıyor, her sene olduğu gibi bu sene de konuşma balonlarımız, anı çerçevelerimiz talep görüyor. Son zamanlarda moda olmuş sözler üzerine yazılan konuşma balonlarımız var. Özellikle, ‘Vurur yüze ifadesi sıra bende bitanesi’ çok tutulan yazılarımızdan onun dışında ‘Kız tarafı, Oğlan tarafı’ gibi çok çeşitli konuşma balonlarımız bulunuyor. Bunların yanında kişiye özel talep üzerine istenilenin yazılabileceği konuşma balonları da yapmaktayız. Ücretlerimiz gayet makul, herkese uygun, herkese hitap eden ürünler vardır. Bu konuşma balonları, sadece evlilik ile kalmayıp aynı zamanda bebek, diş partisi, doğum günleri gibi her türlü özel günlerinizde mutluluğunuza neşe katıyor. Fiyatlarımız, konuşma balonlarımız 1 lira, kişiye özel olursa farklılık gösterebilir ancak fiyatlarımız yine çok cüzi herkese hitap edebilecek şekildedir. Çerçevelerimizde çift taraflı olma özelliği var, her iki tarafında da farklı yazılar bulunuyor. Mesela düğün için alınan çerçevelerde, bir tarafı düğün ise, bir tarafı kınadır, nişan için olanında da bir tarafı nişan, diğer tarafı söz hatırası gibi çift taraflı işlevsel çerçevelerdir. Bunların fiyatı da 15 liradır” şeklinde konuştu.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi