OTOMOBİL 5 BİN SİGORTA 3 BİN

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç OTOMOBİL 5 BİN SİGORTA 3 BİN
A
a

Bu yılın mart ayında 5 bin lira karşılığında 1995 model bir otomobil satın alan Özkan Coşkun isimli vatandaşdan 2 bin 950 liralık sigorta bedeli talep edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Satın aldığı arabanın fiyatının yarısından fazla trafik sigorta bedeli istenen vatandaş TBMM Dilekçe Komisyonuna şikayet dilekçesi verdi.

Özkan Coşkun, dilekçesinde, bu yılın mart ayında 5 bin lira karşılığında 1995 model otomobil satın aldığını, sigorta sorgulatması yaptığında bin 880 liralık sigorta bedeli talep edildiğini belirtti.

Otomobilin önceki sahibinin 256 lira sigorta ödemesi yaptığını ve poliçesini kendisini gösterdiğini anlatan Coşkun, bin 880 liralık bedelin, 5 bin liralık bir otomobil için çok yüksek olduğunu vurguladı.

Coşkun, 22 Mayıs'ta tekrar fiyat araştırması yaptığında ise sigorta için en düşük fiyatın 2 bin 950 lira talep edildiğini kaydederek, "Arabanın yarı fiyatından fazla bir tutarda sigorta bedeli istenmesine mi yanayım, arabayı aldığımdan bu yana hala arabayı bağlatma korkusundan çalıştıramadığıma mı yanayım? Torba yasa çıktı, fiyatlar düşecek diye beklediğim halde hala günden güne fiyatlar artıyor. Eminim ülkede benim çektiğim dertten muzdarip birçok vatandaş var. Bu duruma bir çare bulmasını rica ederim." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Cnntürk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi