ONLAR GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLAR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ONLAR GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLAR
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Ağaç Festivali sona ererken, Dorlion Arama ve Kurtarma ekibi güvenlik ve sağlık alanında tam not aldı. 

Sütiş Eskişehir
            ONLAR GİZLİ KAHRAMANLAR
Odunpazarı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ve birbirinden renkli geçen festivalin perde arkasında, Eskişehir’in arama kurtarma ekibi Dorlion Arama ve Kurtarma (DAK) yoğun çalışmalarına devam etti. Odunpazarı Belediyesi ile işbirliği protokolünü yenileyen DAK, festival süresince sağlık ve güvenlik alanlarında tam destek verdi. Meydana gelen acil müdahale olaylarında ilk yardım sertifikalı DAK üyeleri, vatandaşın yardımına koştu. Festival alanında kurdukları acil müdahale çadırında müdahaleleri anında olay yerinde gerçekleştiren Ekip Başkanı Ömer Canayakın, festival süresince önemli bir vaka olayının meydana gelmediğini, küçük kazalara da anında müdahale ettiklerini söyledi.

Eskişehir’de birçok kuruma da destek veren ekip üyeleri, bundan sonrada gerek bireysel gerekse kurumsal olarak kendilerinden talep edilen konularda azami destek sunmaya devam edeceklerini bildirdiler.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi