ONA İHTİYACIMIZ VAR"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ONA İHTİYACIMIZ VAR"
A
a

Transferin son saatlerinde büyük umutlarla transfer edilen Nadir Çiftçi, Çaykur Rizespor karşısında ilk maçına çıktı. 2 Ocak’tan sonra ilk kez futbol oynayan Nadir’in maç eksikliği gün yüzüne çıktı. Golcü futbolcunun maç eksiğini tamamlayıp bir an önce takıma kazandırması gerekiyor.

Sütiş Eskişehir
40 gün sonra sahada
Yurt içinde Kayserispor, Avrupa’da Den Haag, Portsmouth, NAC Breda, Dundee United ve Celtic formalarını giyen genç yaşına rağmen oldukça deneyimli kabul edilecek bir futbolcu. Son resmi karşılaşması ise 2 Ocak 2016’da Celtic’in,  Patrick Thistle’ı 1-0 yendiği maç. Ve yaklaşık 40 gün sonra Rizespor karşına çıktı. Ancak henüz hazır olmadığını gören Aybaba tarafından maçın 35’nci dakikasında kenara alındı.

Aybaba’nın jokeri olacak
Santrafor olan Nadir bunun yanı sıra kanatlarda ve 10 numara mevkisinde de oynayabiliyor. Hücum hattında Aybaba’nın jokeri olacak olan Nadir bir an önce ritmini bulması gerekiyor. Maç eksiğini gideren ve eski performansını yakalayan bir Nadir Çiftçi’ye şu sıralar Eskişehirspor’un çok ihtiyacı var. Bunu sağlayacak kapasite de olan 23 yaşında ki futbolcuya taraftarlarda inanıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi