OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA DOĞRU

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA DOĞRU
A
a

Eskişehirspor'u Koruma Derneği (ESKOD) Yönetimi Kurulu, siyah-kırmızılı kulübün ilk oturumu 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde adı başkan adaylığı için geçen Erdoğan Tekgöz, Halil Ünal, İsmail Ilgaz, Nebi Hatipoğlu ve Sinan Özeçoğlu ile görüşme talebinde bulunacaklarını bildirdi.

Sütiş Eskişehir

ESKOD'tan yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulu olarak siyah-kırmızılı takımın kuruluşunun 50. yılında küme düşmesinin acısını derinden hissettikleri belirtildi.
 

Genel kurulda mevcut kulüp başkanı Mesut Hoşcan ve yönetimini ibra etmeyeceklerinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bilindiği üzere 4 Haziran'da olağanüstü kongre kararı alındı. Bu süreçte maalesef net adımlar atılmadı ve kulübün borcundaki belirsizlik yüzünden belki de bizleri daha kötü günler bekliyor. ESKOD bugüne kadar onurlu ve dik duruşuyla Eskişehirspor taraftarının güvenini kazanmış ve bu gücü kongrelerde üyeleri ile sadece Eskişehirspor menfaatleri için kullanmıştır. Bu nedenle üzerimizdeki sorumluluğun farkındalığıyla adı başkanlık için geçen Erdoğan Tekgöz, Halil Ünal, İsmail Ilgaz, Nebi Hatipoğlu ve Sinan Özeçoğlu ile görüşme talebinde bulunacağız. Bu belirsizlikte taşın altına elini değil yüreğini koyan ya da koyamayanları üyelerimiz ve kamuoyuyla paylaşacağız." 

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsmail Raşan 25 Mayıs 2016 21:27

ESKİŞEHİR SPOR,a YAKIŞAN ve FAYDASI OLACAĞINA İNANDIĞIM BAŞKAN ADAYI ( NEBİ HATİPOĞLU)dur . ZİRA ES ES,in EN ZOR DURUMUNDA YANINDA OLMUŞ VE BİR ÜST KADEMEYE ÇIKARMIŞTIR ,BABASI RAHMETLİ İSMAİL HATİPOĞLU , da YÖNETİCİ OLARAK ES ES,de VAZİFE ALMIŞTI...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi