ÖĞRENCİLER MEZUNLARDAN İLHAM ALDI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ÖĞRENCİLER MEZUNLARDAN İLHAM ALDI
A
a

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri, İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü mezunları ile bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İletişim Tasarımı ve Yönetimi son sınıf öğrencileri olan Orçun Tiryaki, Berk Kyçyk, Irina Radova ve Gökhan Atasoy, Proje Yönetimi dersi kapsamında ortaya çıkardıkları fikir ile aynı bölümden sektörün önde gelen mezunları ile bölüm öğrencileri buluşturdu. Mezunlarla bir araya gelen öğrenciler, bölüm hakkında sektörde karşılaşılan zorlukları ve diğer öğrenmek istediklerini sorarak bölüm hakkında daha fazla bilgi sahibi oldu. İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu’nda düzenlenen mezunlar buluşmasına Eğitim ve İç İletişim Lideri Eray Özdemir, Dijital İletişim Profesyoneli Ahmet Beliktay, Acıbadem Eskişehir Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanı Neşe Satılmış, Eğitim ve Geliştirme Lideri Gökhan Ergut ile Eğitim Tasarımcısı Eray Özkalay katıldı.

Danışmanlığını Prof. Dr. Sezen Ünlü ‘nün yaptığı projeye, İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü öğrencilerinin, bölümün çalışma alanları hakkında daha fazla bilgi edinmeleri, mezunların deneyimlerinden faydalanmaları ve bölümün tanınırlığını artırmak adına bu projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren proje grubu sözcüsü Gökhan Atasoy, “Bizim bölümümüz öğrenciler arasında arada kalmış gibi görünüyor ve bu durumda öğrencilerin akıllarında soru işareti bırakıyor. Bunların sonucunda böyle bir projeye başlamaya karar verdik. Projede bu bölümü yeni tercih edecek arkadaşlarımıza ve hali hazırda okuyan arkadaşlara daha iyi tanıtmak amacıyla bir çalışma gerçekleştirdik. Şu ana kadar bu proje kapsamında bölümü tanıtan internet sitesi ile e-kitap oluşturduk ve bölümle ilgili ulaşılmak istenen bütün bilgileri bir araya getirdik. Yine bu proje kapsamında etkili iletişim tekniklerinin hayatımızda ne kadar önemli olduğuna dair fakülte içinde bir diksiyon eğitimi gerçekleştirdik. Bugün de “İletişim Tasarımı ve Yönetimi Mezunları ile Buluşuyor” etkinliği ile bölüm mezunlarımızla bir araya gelerek arkadaşlarımızın sorularını yanıtlamaya çalıştık” dedi.

“OKUDUĞUM BÖLÜM BANA ÇOK BÜYÜK FAYDALAR SAĞLADI”

İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü’nden 2012 yılında mezun olduğunu anlatan Acıbadem Eskişehir Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanı Neşe Satılmış, bölümde seçtiği derslerin her alanda kendisine bir şey kattığını dile getirdi. Satılmış, “Bir kere seçmeli dersler açısından şahane bir bölüm. Her alandan, her konuda bilgiler alabileceğimiz nitelikli hocalarla birlikte çok güzel dersler var. Biraz da bireysel ve öğrencilerin hangi alanda çalışmak istedikleriyle alakalı bir bölüm aslında. Ben şu an çalıştığım kurumda farklı alanlarda işler yapıyorum ve aynı zamanda kurum içi iletişimi yönetiyorum. Kurumu dışarıya tanıtıyorum. Bu alanda okuduğum bölüm bana çok büyük faydalar sağladı. Farklı bölümlerden dersler alabilmemin katkısını her zaman yaşadım. İnsan her yerden küçük küçük noktalarla kendisine yeni fırsatlar oluşturabiliyor. Bu anlamda öğrencilere çok şey katan bir bölüm. Öğrenciler öncelikle ne istediklerine karar vermeliler. Hiç kimse şahane işleri birden yapmıyor, ufak ufak başlamak gerekiyor. Mutlaka her öğrencinin kendisine katacağı şeyler olacaktır. Fırsatları değerlendirmeleri de öğrencilerin kendileri açısından çok büyük fayda sağlayacaktır. Farklı bir şey istiyor olabilirler ama belki de denedikleri bir işin kendileri için en doğrusu olduğunu görebilirler. Bu anlamda kendinize şans tanıyın” ifadelerini kullandı.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi