ODUNPAZARI'NDAN BİR İLK DAHA

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ODUNPAZARI'NDAN BİR İLK DAHA
A
a

Odunpazarı Belediyesi, dünyada bir ilk olarak yaptığı “Arıköy” projesinin ardından şimdide yine dünyada bir ilk olarak “Güvercin Köy” projesini hayata geçiriyor.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Güvercin Köy projesi ile ilgili Es-Birlik Kanatlı Hayvan Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Vedat Akbıyık ile bir araya geldi. Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Öz Çokar ve Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Rafet Burak Özen’in de bulunduğu ziyarette Güvercin Köy ile ilgili detaylar konuşuldu.

8 BİN 800 METREKARE ALAN ÜZERİNDE KURULACAK

Güvercin Köy’ün projelerinin tamamlandığını ifade eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin dünyada bir ilki gerçekleştirerek Güvercin Köyü kurmaya başladığını belirtti. Köyün 75.Yıl Mahallesi’nde yapılacağını ifade eden Başkan Kurt, Güvercin Köyün 8 bin 800 metrekare alan üzerine inşa edileceğini ve alan üzerinde toplamda 110 adet güvercin kafesinin bulunacağını belirtti. Başkan Kurt, Güvercin Köyde ayrıca kafeterya, veteriner muayehanesi ve mezat alanın olduğunu bildirdi.

6 MART’TA TANITIM

Başkan Kurt, Güvercin Köy’ün yapımının devam ettiğini belirterek, 6 Mart 2016 Pazar Günü saat 13:00’de Odunpazarı Belediyesi Kurşunlu Külliyesi’nde Güvercin Köy’ün lansman toplantısının yapılacağını ifade etti.
Kaynak : iha
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi