NALGA VE GÖKTAŞ ESKİŞEHİR BASKET'TE

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç NALGA VE GÖKTAŞ ESKİŞEHİR BASKET'TE
A
a

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Eskişehir Basket, kadrosuna kattığı oyuncular Cemal Nalga ve Murat Göktaş ile sözleşme imzaladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, bir iş merkezinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, iddialı kadro kurma yolunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Evren Büker ve Buğrahan Tuncer'in ardından Cemal Nalga ve Murat Göktaş'ı da kadroya dahil ettikleri için mutlu olduklarını belirten Özeçoğlu, şöyle konuştu:

"Oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Şampiyonluğun bir parçası olacaklar. İlerde çocuklarına, torunlarına anlatacakları hikayelerin bir parçasında da Eskişehir geçecek. Şehrimize çok şey katacaklarına inanıyorum. Beş yıl içerisinde Avrupa'da oynayacağız. Hedefimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak. Her yaptığımız işi Eskişehir için yapıyoruz. Basketbolda şehir takımları çok az. Futbolda olduğu gibi basketbolda da adımızı Eskişehir olarak gururla duyuracağız."



 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Cemal Nalga da Eskişehir Basket'te forma giyeceği için mutlu olduğunu belirtti. 

Eskişehir'e basketbolu daha çok sevdirmek için çalışacaklarını belirten Nalga, "Avrupa'da mücadele edeceğimiz günlerin hayalini kuruyoruz. Bu takımı hak ettiği yerlere getireceğiz. Bu sene iyi bir yapılanmayla, biz de elimizden geleni yaparak şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. İlk kez bir alt ligde oynayacağım. Tüm takımlar şampiyonluk için yatırım yapıyor. Biz en iyisi olmak istiyoruz." diye konuştu.



 

Geçen sezon Türk Telekom'da forma giyen Murat Göktaş ise Eskişehir’e şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirterek, kentin desteğiyle başarıya ulaşacaklarını kaydetti.

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi