Müthiş hava oluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müthiş hava oluştu
A
a

Şehrin Eskişehirspor için bir araya gelmesinin büyük anlam taşıdığını ve kent için bir övünç kaynağı olduğunu belirten Başkan Halil Ünal, “Hep birlikte mücadele etmeseydik, bu ambiyansı yakalamak kolay olmazdı” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Müthiş bir hava oluştu”
Sözlerine, “Biz bu görevi devralırken hep birlikte Eskişehirspor’u yöneteceğimizi söylemiştik” diye devam eden Başkan Ünal, “Şehir kendi ile gurur duymalı. Her şey para pul değil. Bu kulüp için güzel söz söyleyende, bu kulübe tırnak ucu kadar fayda sağlayanda bizim başımızın tacıdır. Gelinen noktada şehirde müthiş bir hava oluştu. Bu burada kalmamalı şampiyon oluncaya değin bu havayı korumamız gerekiyor. Şehir kendisi ile gurur duysun bitti denilen bir kulübün küllerinden doğmasına hep birlikte şahit oluyoruz” dedi. 
 
“stadın dolması lazım”
Halen sponsorluk görüşmelerinde sürdüğünü belirten Başkan Halil Ünal, “Sponsor çalışmaları ile ilgili olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Önümüzdeki hafta içinde yeni stadımızın kiralama protokolünü imzalayacağız. Allah nasip ederse Bandırmaspor maçında ise yeni stadımızda olacağız.  Yeni stadımızın tıklım tıklım dolması hem bizleri hem de futbolcularımızın gücüne güç katacaktır. Bu yüzden taraftarlarımızı ve camiamızı kombineler yönelmelerini tüm kalbimizle istiyoruz” diye konuştu.
 
“Hiçbir maç kolay değil”
Göztepe maçını derbi olarak adlandıran başkan Ünal, “Bu ligde hiçbir maçın kolay olmayacağını hepimiz biliyoruz. Tüm takımlar kora kor mücadele ediyor. Ortada bir gerçek var ki, kadro kalitemiz bizi rakiplerimizden bir adım öne çıkarıyor. Allah’ın izni ile Göztepe maçından da galibiyet alarak, yolumuza kayıpsız bir şekilde devam edeceğiz. Kazanmamızın ligin gidişatına doğrudan etki edeceği bir maç. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin moralleri üst seviyede. Başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum” dedi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi