MÜCADELE ETMEYİ ÖĞRENDİK

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MÜCADELE ETMEYİ ÖĞRENDİK
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba yarın oynanacak Antalyaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Takımın daha çok mücadele etmeyi öğrendiğini söyleyen Aybaba “Antalyaspor maçını yenerek kalan maçlara moralli girmek istiyoruz” dedi.

MORALLİ GELECEKLER

Antalyaspor karşılaşması hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde sürdüren Eskişehirspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba açıklamalarda bulundu. Aybaba “Geçen haftanın en çok sükse yapan takımı Antalyaspor ile oynayacağız. Fenerbahçeyi farklı yendiler. Bu yüzden moralli gelecekler. Bizde son 2 deplasmanda ilk defa puanlar aldık.

HER MAÇ FİNAL

Takım daha iyi mücadele etmeyi öğrendi. Kazanmaya yönelik daha iyi oynamaya başladı. Yeni arkadaşlarında katkıları artmaya başladı. Her maçımız final. Her maça tek tek bakıyoruz. Bu maçı kazanarak önümüzdeki maçlara moral kazanmak istiyoruz” dedi.

DÜZELTECEĞİZ

Bir spor muhabirinin Rize maçında takımın çok defansa çekildiğini hatırlatması üzerine Aybaba “Uzun süredir kazanamayan, özellikle deplasmanda kazanmayan, bırakın kazanmayı gol bile atamayan bir takımın psikolojisini düşünün buda zaman içerisinde değişecek. Önde karşılamak daha mantıklı kaleye yaklaştıkça tehlike yemiş oluyorsunuz. Bu kalıcı şeyleri silmek kolay değil. Kazanarak bunları sileceğiz. Yeni arkadaşların form durumlarına bakacağız. Adaletli bir şekilde forma dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi