MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR
A
a

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM) yönetimi tarafından düzenlenen mesleki yeterlilik sınavına hazırlık kursu sonunda Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından açılan sınavda başarılı olan 13 adaya çalışma ruhsatı verildi.

Sütiş Eskişehir
Oda binasındaki töreninin açılış konuşmasını yapan SMMM Başkanı S. İlker Özokcu, TÜRMOB ve odalarının, kamu yararına, sürekli kalitede hizmet sağlayan standartlarla, muhasebe ve denetim mesleğinin dünyadaki gelişmelere paralel olarak iletilmesi ve geliştirilmesi için çalıştığını belirtti. Özokçu, "Gerek stajyerlerimizin, büro çalışanlarımızın ve meslek mensuplarımızın eğitim noktasında, gerekse mesleğin uygulamasına yönelik üzerine düşen sorunların çözümü konusunda büyük bir özveri ile çalışmaktadır. İşletmelerin muhasebe ve denetim sistemini gerçekleştiren, devletin vergi gelirlerinin arttırılmasına katkı sunan ve devlet kurumlarının işleyişine yardımcı olan muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleği önemli sorunlar içerisinde bulunmaktadır. TÜRMOB ve odalarımız yıllardır, mesleki çıkarlarından ziyade, ülke ve toplum çıkarlarını gözeterek taleplerini belirlemektedir. Taleplerimiz ve beklentilerimiz kamu maliyesinin ve ekonomimizin daha da güçlenmesi, işletmelerimizin gelişmesi, ülkemizin ve insanlarımızın refah seviyesin yükselmesi içindir. Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarımıza ve onları yalnız bırakmayan fedakar ailelerine hayırlı olmasını dilerdim" dedi.

Düzenlenen törende; Dilek Nebili Sağay, Duygu Aşci, Emre Gülmez, Hilal Yalçın Taş, Kutay Eroy, Mustafa Acar, Özlem Şen, Öznur Özyurt İnce, Seçkin Özkar, Seda Akyol Özel ve Ümran Öztürk, çalışma ruhsatlarını başkan ve SMMM yöneticileri ile staj yaptıkları işverenlerden teslim aldı. 
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi