Ünlü'den ikinci vefa gecesi

AK Parti Eskişehir teşkilatları kurulduğu günden itibaren hep parti içi mücadeleye sahne oldu. Herkes birbirini şikayet etti.

28 Mayıs 2016 09:03
A
a
Sütiş Eskişehir
Gücü eline geçirenler hep dışlayıcı bir yönetim tarzı benimsedi. Kimse kimsenin kapısını çalmadı. Küsen ya da kırılanlarla hiçbir yönetim ilgilenmedi. Aksine yeni yeni küskünler yaratıldı.
Zamanla da adeta küskünler ordusu oluştu.
Tecrübesinden faydalanılacak çok insan işine gücüne bakar oldu.
Bu durum yıllarca böyle sürüp gitti. Ta ki Dündar Ünlü İl Başkanı oluncaya kadar...
Ünlü, ilk günden itibaren herkese ulaşmaya çalıştı. Partinin kapılarını sonuna kadar açtı.
Gelenler 'partiyi ele geçirir mi' diye korkmadı...
İl Başkanı olarak büyük-küçük demeden herkesin ayağına gitti, gocunmadı...
O kadar işinin arasında insanları ziyaret etti, üşenmedi...
Ünlü'nün çabaları her kesimden takdir gördü.
Partiyle zaten sorunu olmayan insanlar, uzatılan ele karşılık verdi. Yıllar sonra aranan partililer, hali hatrı sorulan eski teşkilat mensupları Ünlü'nün çabasına destek verdi.
Evet, belki çoğu aktif olarak görev almadı ama en azından 'dışlanmışlık' hissinden kurtuldular. Dolayısıyla sağda solda parti ya da adaylar aleyhine konuşma yapmıyorlar.
Ünlü'nün açılımı başarılı oldu. İl Başkanı, çalışmalarını Haziran seçimlerinden önce yaptığı vefa gecesiyle taçlandırmıştı.
Bugünlerde partililer yine aranıyor. Ünlü'nün selamı söyleniyor ve ikincisi düzenlenecek vefa gecesine davet ediliyor. Görebildiğim kadarıyla partiye emeği geçmiş herkes aranıyor. Hiçbir ayrım gözetilmiyor, ‘şunun adamı’ ya da ‘buna yakın’ denmiyor.
Ünlü'nün talimatıyla 'bir kişinin' bile peşine düşülüyor.
AK Parti, Pazartesi günü geniş katılımın beklendiği vefa gecesi düzenleyecek. Teşkilatın birlik ve beraberliğine çok önem veren Ünlü, kısa süre önce "Bizler hiçbir zaman olmadığı kadar, birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışan bir ekip olduk" demişti.
Evet, başkan doğru söylüyor. AK Parti, hiçbir zaman böyle bir hava yakalamamıştı. Bu durup dururken olmadı. Ünlü'nün hakkaniyetli yönetimi vicdanlarda yer bulunca, partide hiç olmadığı kadar beraberlik sağlanmış oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Doğa Sever 28 Mayıs 2016 15:58

Bir gezide ; Kızılinler projesi için Ankara'ya yapabilse , çok iyi olacak!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi