Pokemon GO

17 Temmuz 2016 12:01
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Son günlerde birçok kişinin telefonlarına yüklediği Pokemon Go oyunu özellikle gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yola bakmadan yürüyenlerden, sevgilisinin videosunu çektiği için tartışanlara kadar, yanlışlıkla karakola girenlerden balkondan düşme riski ile karşı karşıya kalanlara kadar inanılmaz bir şekilde yaygınlaşan bir oyun Pokemon Go.
Bu oyunu oynayanlara su ikram edenler, çay ikram edenler ve interneti ücretsiz sunan operatörler bile var.
 
"Pokemon Go" oyununu oynayanlara Tepebaşı İlçe Belediyesinin gençlik merkezlerinde ücretsiz çay ve su ikram ediliyor.
Eskişehir'de, çizgi filmden uyarlanan "Pokemon Go" adlı artırılmış sanal gerçeklik oyununda kentin çeşitli yerlerinde cep telefonu aracılığıyla "Pokemon" ararken yolu Tepebaşı İlçe Belediyesi’nin gençlik merkezlerine düşenlere ücretsiz çay ve su ikram ediliyor.
Twitter aracılığıyla duyuruyu takip eden oyunseverler, Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi'ne gelerek, ücretsiz su ve çay ikramından yararlandı.

Pokemon Go nedir?
Pokemon GO, arttırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılarak iOS ve Android cihazlar için geliştirilen ve gerçek dünya üzerinde fiziksel olarak oynanan konum tabanlı bir mobil oyun.
 
Pokemon Go’ya ücretsiz internet
Kısa sürede global bir çılgınlığa dönüşen Pokemon GO için markalar da birbiri ardına kampanyalar başlatıyor.
Bu kampanyalardan en ilgincine ise bri GSM operatörü imza attı.
GPS'e bağlandığı için hatırı sayılır bir data harcaması yapan oyunu oynayan kullanıcıların en büyük sorunlarından biri kısa süre içinde tarih olabilir.
Zira T-mobile Pokemon GO oynayanlara limitsiz data imkanı sunacağını duyurdu. 
Başka bir deyişle kısa sürede kullanıma gireceği açıklanan kampanya kapsamında Pokemon GO oynarken kullanıcılar data harcaması yapmayacak.
Ancak bu kampanyayı başlatan T-mobile ülkemizde hizmet vermiyor.
İşte kısa sürede fenomen olan Pokemon GO hakkında merak edilen her şey...
 
Pokemon maillerinizi okuyor
Dikkat! Son günlerin popüler oyunu Pokemon Go daha ülkemizde resmen yayınlanmamış olmasına rağmen dolaylı yoldan pek çok telefona indirilirken, kullanıcıların göz ardı ettiği bir tehlike var: Gmail ile kaydolunan Pokemon Go tüm maillerinizi okuyor!
Pokemon Go çılgınlığı beraberinde küçümsenmeyecek bir güvenlik riskini de beraberinde getirdi. Telefonlarına oyunu kuranlar mecburen Gmail hesapları üzerinden erişim sağlayabiliyor. Kullanıcılar şifrelerini vererek Pokemon Go’ya girerken diğer yandan Google hesabına da tam erişim sağlıyor. Bu da Pokemon Go’nun yapımcısı Niatic Labs’ın tüm maillerinizi okuması bir yana mail dahi gönderebilecek kadar yetkilendirildiği anlamına geliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi