Maçların naklen yayını için görüştü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Maçların naklen yayını için görüştü
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, TFF 1. Lig maçlarının naklen yayını için Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TRT yönetimi ile görüştü. 

Sütiş Eskişehir
TFF 1. Lig maçları başlamasına karşın naklen yayın konusunun hala çözülmemesi üzerine CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, TRT Genel Müdürü Şenol Göka ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ile görüşmeler yaptı. Geçtiğimiz yıllarda TRT'den yapılan naklen yayınların bu yıl hala başlamamasının Eskişehirspor'un ve 1. Lig'de mücadele veren tüm takımların taraftarlarını mağdur ettiğini dile getiren Çakırözer, "Naklen yayın meselesinin en kısa sürede çözülmesi tüm Anadolu takımlarının ortak beklentisi. Gençlik Spor Bakanlığı, Futbol Federasyonu ve TRT arasında bu konunun derhal değerlendirilerek naklen yayınların başlaması gerekir" dedi.

"En kısa sürede çözülmesini biz de istiyoruz"
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ise, konuyla ilgili olarak Çakırözer'e, "Bu konunun çözümü için bir dizi görüşmeler yapılıyor. Asıl sorumlusu Türkiye Futbol Federasyonu ama sayın bakanımız çözüm için kolaylaştırıcı olmaya çalışıyor. En kısa sürede çözülmesini biz de istiyoruz" cevabını verdi.

"Naklen yayınların başlayabileceği düşüncesindeyiz"
TRT Genel Müdürü Şenol Göka’nın da Çakırözer'e yanıtı, "Futbol Federasyonu’nun ihaleye çıkıp çıkmama kararını bekliyoruz. Çok uzun bir süre geçmeden naklen yayınların başlayabileceği düşüncesindeyiz" oldu.

"Hem TFF hem de TRT tarafı taşın altına elini koymalı"
Çakırözer her iki görüşmede de, "Lig daha fazla ilerlemeden naklen yayın sorunu çözülmeli. Yurttaşlarımız gönül verdikleri takımlarının maçlarını rahatça izleyebilmeli. Bu konuda hem Bakanlık hem TFF hem de TRT tarafı taşın altına elini koymalı" mesajlarını verdi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi