KREDİ ÇEKECEKLER DİKKAT

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç KREDİ ÇEKECEKLER DİKKAT
A
a

Bankalar, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere kredi yarışına girdi. Geleneksel hale gelen bayram kredilerinin yanı sıra bazı bankalar, bu dönemde taşıt ve traktör kredisi ile esnaf ve işletmelere özel kampanyalar da düzenliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İş Bankası'ndan günde 6 lira taksitle kredi
 
Türkiye İş Bankası, "Geleneksel Bayram Kredisi" ile müşterilerine, günde 6 TL taksitle 5 bin TL kredi imkanı sunuyor. 12 Temmuz'a kadar devam edecek kampanya kapsamında, 50 bin TL tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri bulunuyor. 

VakıfBank'tan "Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" kampanyası
 
VakıfBank, "Bayram Kredisi" ve "Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" kampanyalarını başlattı. Geleneksel bayram kredisi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını 36 ay vadeye kadar karşılama imkanı sağlayan VakıfBank, kullanılan krediyi aylık eşit taksitli ya da artan taksitli olarak geri ödeme imkanı da sunuyor.
 
48 aya varan vade seçenekleri sunan "Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi"nde ise eşit taksitli ödemelerin dışında 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve değişken taksitli ödeme seçenekleri de tercih edilebiliyor. 

Akbank'tan iki bayram arası ödemesi olmayan kredi
 
Akbank, bayrama özel yüzde 1,24 faiz oranlı kampanya ile iki bayram arası ödemesi olmayan kredi imkanı sunarken, Yapı Kredi de müşterilerine, 6 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında, günde 10 TL ödeyerek 36 ay vade ile 9 bin TL bireysel ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. 

Garanti Bankası'ndan 450 TL'ye 12 bin liralık kredi
 
Garanti Bankası da başlattığı kampanya kapsamında, ayda 450 TL taksitle 36 ay vadeli 12 bin TL'lik ihtiyaç kredisini yüzde 1,44 faiz ve 60 TL dosya masrafıyla sunuyor. 
 
Şekerbank'tan esnaf ve işletmelere özel kampanya
 
Şekerbank, esnaf ve işletmelerin ramazan ayında ve bayram öncesinde artan finansman ihtiyaçlarını, "İşinize Ramazan Bereketi" kampanyası ile karşılıyor. Kampanya kapsamında esnaf ve işletmelere, 3 aya kadar ilk taksiti erteleme ve 60 aya varan vadelerle finansman imkanı sunuluyor. Kampanyada, 100 bin TL'ye kadar kredi kullanımında masraf alınmıyor.
 
15 Temmuz'a kadar devam edecek kampanya ile bankanın esnaf ve işletme sahibi müşterilerine, elektrik giderleri için Zorlu Elektrik'ten yüzde 13'e varan indirim de sunuluyor.

TEB'den "3.000 TL Kampanyası"
 
Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı'na özel "3.000 TL Kampanyası" ve "Bayram Kampanyası" olmak üzere iki farklı ihtiyaç kredisi seçeneği sunuyor.
 
"3.000 TL Kampanyası" ile 3 bin TL'ye kadar 12 ay vade, yüzde 1,20 faizle tüketicilerin nakit ihtiyacını karşılayan TEB, 3 ay ötelemeli "Bayram Kampanyası" ile de 36 aya kadar ödeme seçenekli nakit ihtiyaçlarında yüzde 1,38 faiz imkanı sunuyor. 3 ay ötelemeli, 36 aya kadar vadeli olmak üzere kredi tahsis ücretsiz olarak sunulan ihtiyaç kredilerine, 4 Temmuz'a kadar TEB şubelerinden başvurulabiliyor.
 
DenizBank'tan "Ramazan Paketi"
 
DenizBank, 10 Temmuz'a kadar sürecek "Ramazan Paketi" kampanyası kapsamında bir adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde aylık yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. 55 bin TL'ye kadar kredi limiti, 36 aya varan vade ve 2 ay erteleme seçeneği bulunan kampanya kapsamında, kredi vadesi boyunca MobilDeniz'den sınırsız EFT ve havale gerçekleştirilebiliyor. Otomatik fatura ödeme talimatı kredi kartına bağlandığında da maksimum 45 TL olmak üzere fatura başına 15 TL kredi kartına bonus olarak yükleniyor.
 
DenizBank, çiftçilere özel kampanyası ile de traktör alımlarında yüzde 100 kredilendirme ile finansman imkanı sunuyor. Üreticiler, haziran ayı süresince yüzde 1,27'den başlayan faiz oranı ve 7 yıla varan vade imkanı ile DenizBank'tan "Traktör Kredisi" kullanabiliyor.

Odeabank, kredi tahsis ücreti almıyor
 
Odeabank, 5-28 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyası kapsamında, günde 4 liradan başlayan taksitlerle gelir belgesiz, anında kredi imkanı sunuyor. Müşterilerden ayrıca, kredi tahsis ücreti de alınmıyor.
 
36 ay vadeye kadar sunulan bayram kredisinde müşteriye en uygun faiz oranı ve ödeme seçenekleri, müşteri skorlaması yöntemi ile belirleniyor.

BankPozitif
 
BankPozitif, masrafsız, komisyonsuz, sigorta ücretsiz, internet üzerinden bir dakikada verdiği kredi ile nakit ihtiyacı olanlara çözüm sunuyor. Banka, yüzde 1,39'dan başlayan faiz oranları ile 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli masrafsız, komisyonsuz ve sigorta ücretsiz kredi kullandırıyor.
Kaynak : Mynet
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi