Kız kardeşine tecavüz edip hamile bıraktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kız kardeşine tecavüz edip hamile bıraktı
A
a

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya yerleşen 19 yaşındaki M.V., 12 yaşındaki kız kardeşine L.V.'yi tecavüz edip hamile bıraktığı iddiasıyla tutuklandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şanlıurfa'da yaşayan mülteci ailede 19 yaşındaki genç, 12 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etti. Hamile kalan kız devlet koruması altına alındı.

Olay, 5 Eylül günü Şanlıurfa’da meydana geldi.

Savaştan kaçan 5 kişilik Suriyeli aile, Şanlıurfa kent merkezindeki kiraladıkları bir evde yaşamaya başladı. Burada M.V., iddiaya göre kendisinden 7 yaş küçük olan kız kardeşi L.V.'ye çeşitli tarihlerde tecavüz etti ve hamile bıraktı.

TECAVÜZÜ AİLESİNE ANLATTI AMA AİLESİ OLAYI GİZLEDİ

Ağabeyinin tecavüzüne uğrayan küçük kız durumu ailesine anlattı. İddiaya göre ailesinin gizlemeye çalıştığı bu durum, kız çocuğunun karnının şiştiğini fark eden komşuları tarafından polise bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen polis, geldiği evde L.V.'yi alarak hastaneye götürdü. Burada hamile olduğu belirlenen kız daha sonra devlet koruması altına alınarak Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Pedagog nezaretinde tercüman aracılığıyla bilgisine başvurulan kız, Konya’daki bir rehabilitasyon merkezine yerleştirildi. Kız kardeşine tecavüz edip hamile bırakan ağabey M.V. ise sorgulamasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Kaynak : Haberler
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi