KILIÇDAROĞLU'NA SERT YANIT

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç KILIÇDAROĞLU'NA SERT YANIT
A
a

Grup başkanvekilliğinden istifa eden Oktay Vural’dan çok sert açıklama geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kılıçdaroğlu’nun “MHP içindeki çalkantılardan 15-16 milletvekilinin AKP’ye transfer edileceği duyumu var. MİT bütün muhalif milletvekilleri için araştırma yapıyor. Asıl amaç başkanlığı nasıl gerçekleştirebiliriz” sözlerine yanıt Oktay Vural’dan geldi. Vural, “Vazgeçilecek hiçbir insanımız yoktur. Ne yapılacaksa partinin birliği ve geleceği içindir.  MHP bir olacak diri olacaktır.  Bu konuda bir takım algı oluşturanların hevesleri kursağında kalacaktır” dedi.

MHP grup başkanvekilliğinden istifa eden Oktay Vural, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Vural'ın açıklamaları şöyle:

"MHP olarak kadrolarımız arasında fay hatlarına oluşturma ve derinleştirme tuzağına düşülmeden hareket edilmelidir. Bunun derinleşmesi ve geleceğe taşınması kabul edilemez. Dün maalesef CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘AKP, milletvekili transferi arayışında, MHP’nin 15-16 milletvekilinin AKP’ye transfer edileceği duyumu var, MİT muhalif milletvekilleri için araştırma yapıyor' gibi talihsiz, bir genel başkana yakışmayacak üslupta bir açıklama yapmıştır.

MHP’nin bu dönemde güçlenerek geleceğe taşınması konusundaki değerlendirmelerin başka bir yapı ya da parti tarafından fırsat olarak değerlendirilmesi ya da algı operasyonu yapılmasını asıl hedefinin MHP ve ülkücü dava olduğunu ortaya koymaktadır. Dedikodu ve duyumlarla siyaset yaparak başkalarının değirmenine su taşıyanlar, açıkçası kime hizmet ettiklerini de bilmelidir ve MHP’nin davasını, mensubiyetini bilmeyecek kadar da bu konuda bilgisiz ve fikirsiz olduklarını da ortaya koymaktadır.

MHP, 47 yıllık siyasi geçmişini şerefli bir şekilde sürdürmektedir. MHP milletvekilleri de, 47 yıllık onurlu ve şerefli mücadelenin temsilcisi olduğunun bilincidedir. Hiçbir tutum, hiçbir tercih, hiçbir politikanın MHP’de bir kırılganlığa, bir kopuşa doğru sürüklenmesine zemin oluşturması, yol açması mümkün değildir. Vazgeçilecek hiçbir insanımız, dava arkadaşımız yok. Ne söylenecekse ne yapılacaksa MHP’nin birliği ve geleceği için olacaktır. Bu konuda algı oluşturmak, fay hatlarını derinleştirmek gibi tuzakların hepsi bozulmaya mahkumdur. MHP, bir olacak, diri olacak ve iri olacaktır. MHP'nin birliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez."
Kaynak : Hürriyet
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi