Kamu-Sen ile sağlık protokolü imzalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kamu-Sen ile sağlık protokolü imzalandı
A
a

Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi ile Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği arasında sağlık protokolü imzalandı. 

Sütiş Eskişehir
Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği binasında düzenlenen imza töreni, yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Sağlık protokolü sonrasında Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı 13 iş koluna ait sendika üyeleri, Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’nden indirimli olarak yararlanabilecek.

Protokol imza töreninde konuşan Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kayıhan Çağlar, Eskişehir’de bulunan güzide kurumlar ile temasa geçtiklerini ifade ederek, “Türkiye Kamu-Sen, memuriyetime başladığım 1994’te üyesi olduğum ve kamu hizmetimin son 7-8 ayında da Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube yönetim kurulu üyeliği yaptığım bir sivil toplum kuruluşudur. Dolayısıyla içinden geldiğim bu kurumla bir indirim anlaşması yapılması konusunda Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı Bey ile istişarelerde bulunduk. Bir mutabakata vardık” dedi.

Yapılan protokol hakkında konuşan Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı, ise şunları söyledi:
“Sendikacılık, üyelerin sadece özlük hakları ile ilgilenmez. Sendikalar, üyelerinin sosyal haklarını da koruyup, gözetip, geliştirmeye çalışırlar. Biz de üyelerimizin sosyal haklarını genişletmek amacıyla işletmelerle ve kurumlarla, bu şekilde indirim anlaşmaları imzalıyoruz. Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’nin bize sunduğu bu fırsat için ben, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi