İşte göbek eriten kür

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte göbek eriten kür
A
a

İşte size Göbek eriten ve kabızlık gideren yoğurt kürü tarifi.

Sütiş Eskişehir
Malzemeler :
1 şişe maden suyu
1/2 su bardağı yağsız yoğurt
2 yemek kaşığı limon suyu
1/2 çay kaşığı kuru nane

Hazırlanışı :
Yarım su bardağı yağsız ya da az yağlı yoğurdu derin bir kaba koyun. Üzerine 1 şişe sade maden suyunu yavaş yavaş dökün. Maden suyunu ve yoğurdu iyice çırptıktan sonra üzerine 2 yemek kaşığı limon suyu ve yarım çay kaşığı kadar kuru nane ekleyin.

Tüm malzemeyi iyice karıştırdıktan sonra, su bardağına alıp, içebilirsiniz.

Hazırladığınız sodalı yoğurt ile zayıflama kürünü sürekli kullanmanızda herhangi bir sakınca yoktur.

Göbek eriten ve kabızlık gideren yoğurt kürünü, sabah kahvaltı yapmadan yaklaşık 30 dk kadar önce 1 bardak ve gece yatmadan 2 saat önce yine 1 bardak olarak tüketilmelidir. Günde toplamda 2 bardak kadar göbek eriten kürden içebilirsiniz.

Göbek eriten ve kabızlık gideren yoğurt kürünü kullanırken, yanında en az 2 lt kadar da normal su tüketmelisiniz.

Göbek eriten ve kabızlık gideren yoğurt kürünün içerisindeki maden suyu, sindirim ve bağırsak sisteminin daha iyi çalışmasını sağlayacaktır.

Bu karışım hem yağları yakıp göbek bölgesinde incelme sağlamasının yanında bağırsakları da çalıştırıp kabızlık sorununu ortadan kaldıracaktır.

Göbek eriten karışımın içersinde bulunan yoğurt sayesinde de daha rahat uyuyup, sağlıklı bir uyku düzeni kazanacaksınız.

Maden sulu yoğurt kürünü spor ve düzenli beslenme ile 2 hafta kullanıldığında özellikle göbek bölgesinde incelme görülecektir.

Kullanmaya başladığınız ilk günden itibaren, bağırsaklarınızın daha iyi çalıştığını hissedeceksiniz.

Maden suyunun içerdiği yüksek asit nedeniyle gastrit, ülser gibi sindirim problemi yaşayan hastaların bu kürü kullanırken dikkat etmeleri gerekmektedir. Kullandıkları süre boyunca beklenmedik bir rahatsızlık yaşadıklarında, tüketimlerini azaltmaları, devam etmesi halinde tamamen kesmeleri gerekir.

Ayrıca maden suyunun içerdiği sodyum miktarı nedeniyle de yüksek tansiyon hastalarının göbek eriten ve kabızlık gideren yoğurt kürünü kullanmamaları gerekir.
Kaynak : ye.mek.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi