İLHAM KAYNAĞI ERDOĞAN'IN GÖZYAŞLARI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İLHAM KAYNAĞI ERDOĞAN'IN GÖZYAŞLARI
A
a

Mihalgazi ilçesinde bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözyaşlarından etkilenerek kaleme aldığı "anne sevgisi" konulu kompozisyonuyla okulunda düzenlenen yarışmada birinciliği elde etti.

Sütiş Eskişehir
Mihalgazi Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Türkan Rüya Yavuz, "Anneler Günü" etkinlikleri çerçevesinde okulda düzenlenen kompozisyon yarışmasında "Annem" başlıklı yazısıyla birinciliği kazandı.

Kompozisyonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesinin vefatından sonra döktüğü gözyaşlarından bahseden Yavuz'un eseri, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarının da beğenisini kazandı.

Türkan Rüya Yavuz, AA muhabirine, eserinin birinci olmasından büyük gurur duyduğunu söyledi.

Yarışmaya katılmaya karar verdikten sonra bir araştırma yaptığını anlatan Yavuz, "Anne sevgisini anlatabilmek için annesiz çocukların neler düşündüğünü araştırmaya başladım. Bilgisayar başında yaptığım araştırmada Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın annesi vefat ettiğinde gözyaşlarını döktüğü video görüntüsüne rastladım." dedi.

Ülkeyi yöneten bir liderin gözyaşı dökmesinden çok etkilendiğini vurgulayan Yavuz, Erdoğan'ın, annesine sevgisi ve bağlılığını görünce çok duygulandığını dile getirdi.

Yavuz, "Kompozisyonumun sonunda Cumhurbaşkanımızdan bahsettim. Yazımda, anne sevgisinin önemini anladığımı, hiçbir şeyin o sevginin yerini tutmayacağını bildiğim halde isterse Sayın Cumhurbaşkanımızın benim anneme 'anne' diyebileceğini yazdım. Buradan yine sesleniyorum kendisine, Cumhurbaşkanımız ağlamayacaksa benim anneme 'anne' diyebilir. Yeter ki o üzülmesin." ifadelerini kullandı.

İzlediği videolarda şehit annelerinin gözyaşlarını da gördüğünü bildiren Yavuz, "Evlatları şehit olan annelerimiz üzülmesin. Onların artık bizim gibi milyonlarca evladı var." diye konuştu.

Mihalgazi Ortaokulu Müdürü Vedat Duman da Yavuz'un kompozisyonundan, kendisi ve öğretmenlerin çok etkilendiğini kaydetti.
Kaynak : Haberler
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi