Hüseyin Avni Mutlu’ya bir şok daha

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hüseyin Avni Mutlu’ya bir şok daha
A
a

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'ye ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında tutuklanan İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun Türk Hava Yolları’nda (THY) uzman olarak görev yapan oğlu Hasan Tahsin Mutlu’nun da görevine son verildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sözcü gazetesinin haberine göre THY Yurtiçi Personel Yönetim Müdürü Hünkar Han Çelik ve Personel Yönetimi Başkan Vekili Selim Kahraman tarafından HASAN Tahsin Mutlu’ya gönderilen ‘İş feshi’ yazısında “Çalışmalarınızdan verim alınamadığından ve hizmetinizden istifade edilemediğinden iş sözleşmeniz İcra Komitesi’nin 09.09.2016 gün ve 1592 sayılı kararı ile 4857 sayılı iş kanununun 17, 18 ve 19. maddelerine uygun olarak kıdem ve ihbar tazminatı ödenmek suretiyle feshedilmiştir” denildi.

Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nde burslu olarak eğitim gören ve 4 sene önce THY'de 2012 yılında uzman olarak göreve başlayan Mutlu, “THY'ye iş ilanından başvurdum. İşe alım için gereken bütün aşamalardan geçtikten sonra göreve başladım. THY'de başlamamın babamın vali olması ile ilgisi yok” demişti. ‘Gezi Valisi’ olarak da bilinen Hüseyin Avni Mutlu, 4 yıl süreyle İstanbul Valiliği görevinde bulunduktan sonra Eylül 2014’de merkez valiliğine alınmış, 5 Ağustos 2016 günü ise FETÖ kapsamında tutuklanmıştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi