HÜNERLİ ELLER MUTFAK ATÖLYESİ’NDE BULUŞACAK

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HÜNERLİ ELLER MUTFAK ATÖLYESİ’NDE BULUŞACAK
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Mutfak Atölyesi ile hünerli kadınlar bir yandan mutfak becerilerini geliştirirken bir yandan da aile bütçesine katkı sağlayacaklar. Düzenlenen törende kadınlara seslenen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Memnuniyetiniz yüzünüzden anlaşılıyor. Kadın olup da tencere olmaz mı, ocak olmaz mı, un olmaz mı, şeker olmaz mı? Hepsi sizin marifetiniz olan şeyler. Biz size bir imkân hazırladık. Profesyonel anlamda yapabileceğimiz en iyi mutfağı burada hazırladık. Mutfağın önünde bir kafemiz olacak yaptığınız ürünleri orada satma imkânınız olacak. Ev bütçelerinizi ufak da olsa destekleyebileceksiniz. Burada bu işin profesyonelleri var, aşçı arkadaşlarımız var. Onlara sizin emeğiniz de katılınca çok iyi şeyler çıkacak” ifadelerini kullandı. 

Açılışa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hacı Seyit Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Demiryolu Sokak’ta bulunan Tepebaşı Mutfak Atölyesi’nde aşçılık, pişirme teknikleri, pastacılık ve birçok alanda uzman eğiticilerden teorik eğitim alacakları bir derslik, uygulamalı eğitim alacakları tam donanımlı bir mutfak ve pişirdikleri ürünleri sunacakları bir kafe bulunuyor.

Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde yeni başlayan pastacılık kursu eğitmeni Demet Duman, 3 ayrı grupta toplam 60 kişi ile kurs gerçekleştirdiklerini belirterek “Bayanlara hem pastacılık eğitimi hem de onların faydalanması için bilgiler veriyoruz. Anlattığımız teorik bilgileri uygulamalı olarak mutfağımızda gösteriyoruz. Kursa kendini geliştirmek için gelen kursiyerlerimizde var yeni bilgiler öğrenmeye gelen de var. Aynı zamanda şu an az da olsa erkek kursiyerlerimiz de mevcut” dedi.
Kaynak : iha
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi