HERKESİN GÖZÜNDE BİTİK!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HERKESİN GÖZÜNDE BİTİK!
A
a

MHP Çifteler İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Oğuz Döngel, “İnsanın bir tarafı olur, dört tane beş tane tarafa dönemezsin. İl başkanı bu süreçte dik duruş sergileyememiştir” dedi.

Sütiş Eskişehir
ES TV’de Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan Döngel, partisinin İl Başkanı Oğuz Sever ile ilgili olarak şunları kaydetti:
“Oğuz Başkan il başkanı olmadan önce milletvekili adayı olmuş kardeşimizdi, abimizdi. İl başkanlığı sürecinde de onu destekledim. Bunu bütün camia biliyor. Elimden gelen desteği verdim. 22 Şubat 2015’te onu il başkanı seçtik ve görevine devam ediyor. 1 Kasım’da bizim imza süreci başladıktan sonra tabandan il başkanımıza bizler safımızı belli ettik. Meral Akşener Hanımefendi ile miza toplama sürecine dahil olacağım, dedim. Başka bir arkadaşımız başka bir adayın yanında, başka birisi başka birinin yanında… Biri de Genel Merkez’in yanında tarafını belli etti. İl başkanımız o süreçte imza vermedi, saygı duyduk ama safını da belli etmedi. Buradan il başkanımıza kırıldığımı ifade etmek istiyorum. İnsanın bir tarafı olur, dört tane beş tane tarafa dönemezsin. Ya Genel Merkez yanlısı olursun ya da değişik adaylardan yana taraf olursun. Dik duruş sergilersin… Sayın il başkanımız bize verdiği sözleri tutmadığı gibi bu süreçte dik duruş sergileyememiştir. Genel Merkez gözünde de Eskişehir İl Başkanı bitik,  bütün adaylar gözünde de bitik. Ara kapıda kaldı. Kapı açık ama il başkanı ne içeri girebiliyor ne dışarı çıkabiliyor.”
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan Dinçer 28 Haziran 2016 18:00

Helal olsun Oguz Döngel başkan. Dik duruşun ve kararlı tavrınla herzaman yanındayız.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi