HDP'lilerden bile destek bekliyorum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HDP'lilerden bile destek bekliyorum
A
a

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan 2'si asker 4 kişiden biri olan Eskişehirli Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mevlüt Kahveci'nin acılı babası, "HDP'lilerden bile yardım bekliyorum" dedi. 

Sütiş Eskişehir
Tam bir haftadır kayıp olan oğlu için çırpınan Alişen Kahveci, gelecek bir ümitli haberi bekliyor. Taksi şoförü ile birlikte kaçırılan 2 askerden biri olan Mevlüt Kahveci'nin durumu hakkında henüz bir gelişme ise yok. Acılı baba, kameraların karşısına geçerek herkesten yardım beklediğini anlattı. Baba Kahveci, "Hakkari Çukurca'da ayın 21'nde benim oğlum teröristler tarafından alındı. Eskişehir milletvekillerimiz ve valimiz haricinde bana hiç kimse yardım etmedi. Ben İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu aradım. Bana 10 gün sonraya gün veriyor. Kendi çocukları olsa, durabilirler mi? Ben sesimi her tarafa duyurmak istiyorum. Kaçırılmadan bayramda son kez görüşmüştük. Bayramdan sonra görüşmedik. Bırak diyordum, bırakmıyordu. 'Bırakacağım baba' diyordu. Sözleşme yapmış. 'Sözleşmeden dolayı dönemiyorum' dedi. 'Günüm dolsun bırakacağım' dedi. Beş yıllık sözleşmeymiş. Bana ara sıra bilgi veriyorlar. Oranın Jandarma Komutanı diyor ki, 'Yerini tespit ediyoruz, seyir halindeler.' Tespit ediliyor da, neden alınmıyor? Bütün Bakanlardan yardım istiyorum. Bütün milletvekillerinden yardım istiyorum. Ellerinden ne geliyorsa. HDP'lilerden dahi yardım bekliyorum" dedi.

Kimliği ve silahı taksinin arka koltuğundan çıkmış
Oğlunun nasıl kaçırıldığından da bahseden Alişen Kahveci, olayla ilgili olarak çok fazla bilginin kendilerine geldiğini belirtti. Taksinin arka koltuğunda oğluna ait kimlik ve silahın bulunduğuna değinen Kahveci, "Jandarma Komutanlığı'ndan arayıp söylediler. Bir buçuk dakikanın içerisinde almışlar. Şehir merkezinde bu nasıl oluyor? Biz de bilmiyoruz. Sivil bir araca biniyorlar, taksiye, taksi şoförünü de götürüyorlar. Taksiyi ateşe veriyorlar. Oğlumun silahı ile kimliği taksinin arka koltuğunda çıkıyor. Etraflarını çevirdiklerinde, çocuk oraya bırakmış. Bunları söylüyorlar bize, başka birşey söylemiyorlar" şeklinde konuştu.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi